2777
2789

با اینکه از همه بهتر نمره داد هرچی میگفت تو روی طرف میگفت اما پشت سرشون تعریف میکرد عاشقه این اخلاقش شدم 

اون واله که تو روی طرف میگفت عشقم عشقم از همه کمتر داد  

بعد نمی‌دونم چرا برای ملت اینقدر عجیبه که یه نفر از یه غذایی خوشش نیاد 

حتی تو برنامه ی شام ایرانیم بعضیا یه سری از غذاهارو نمیخوردن به بقیه ی غذاها نمره میدادن

بى فرهنگن بعضيا سخته براشون درک دیگرانگرچه مردم عادت کردن از همه چی و همه کس ایراد بگیرن

والا خیلی بعضیا خودخواهن خب دختره ی بنده خدا شنبلیله دوست نداشت چیز عجیبی نیست تازه نمره ی خیلی خوبیم داد 

مردم ما خیلی پرو هستن البته بعضیاشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول کنیم فیس وافادش بیشترازبقیه هست کلا ،ولی از واله خوشم اومد خیلی اصیل رفتارکرد داورا رو میزجدا نذاشت پشت کنن بهشون 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
قبول کنیم فیس وافادش بیشترازبقیه هست کلا ،ولی از واله خوشم اومد خیلی اصیل رفتارکرد داورا رو میزجدا ن ...

آره خوب بود برای نمره 

اماااا کم تیکه ننداخت به بقیه 

والا خیلی بعضیا خودخواهن خب دختره ی بنده خدا شنبلیله دوست نداشت چیز عجیبی نیست تازه نمره ی خیلی خوبی ...

تازه صحرا براش بزور ریخت باز خورد گفت خیلی خوشمزس

بی ادبی بخصوصی نکرد 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
والا خیلی بعضیا خودخواهن خب دختره ی بنده خدا شنبلیله دوست نداشت چیز عجیبی نیست تازه نمره ی خیلی خوبی ...

برای گوشت گوسفند وبو دنبه هم پیف پیف میکرد ،بقیه سابقه ی کاریشون از این بیشتره انقد ادا ندارن .صحرا خیلی بی ریا بود خیلی خوشم اومد

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
تازه صحرا براش بزور ریخت باز خورد گفت خیلی خوشمزسبی ادبی بخصوصی نکرد

دقیقاً من صحرا رو دوست دارم اصیل رفتار کرد تو مهمونی خودش 

اما اصلا خوشم نمیومد هی به این دختر اصرار می‌کرد 

آره خوب بود برای نمره اماااا کم تیکه ننداخت به بقیه

خونه ی صحرا همش بحث پارتی توسینما بود فقط سکوت کرد واصلا وارد بحث نشد