2777
2789
عنوان

میشه درد و دل کنیم لطفا

62 بازدید | 5 پست

ببینید من موقع خرید جهیزیه اصلا نخواستم به خانوادم فشار بیارم ، همون اول از رو وامم صد تومن دادم به پدرم برای رهن و اجاره خونشون ، بعد از رو کادوهای فامیلای خودمون روز عروسی سه تومن دادم مامانم ، یه مقدارم طلا پس انداز داشتم دوران مجردیم که دادم مامانم برای یوقت اگه سیسمونی پیش اومد یا اگه واسه سال بعدشون پول رهن کم اوردن ، حالا زد و من خاک بر سر حامله شدم و خانواده خودم واقعا سختشونه سیسمونی درست کنن ، شوهرمم که میگه رسم ما نیست سیسمونی رو خودمون بخریم ، شما بگین من الان غصه کیو بخورم واقعا خودم در توانم نیست وگرن خودم میرفتم سرکار میخریدم هرچی لازمه ، توقع سییسمونی انچنانی ام ندارم خونمونم کوچیکه جا برای تخت بچه نداریم اصلا ، فقط چند دست لباس و رختخواب و اسباب بازی اگه شد یه کمد کوچیک برای وسایلش

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگو خاک بر سر ،بیخیال این چیزا ارامشت رو حفظ کن و از بچت لذت ببر، اگر داری یه تیکه طلا بفروش وسایل بگیر نداری هم خورد خورد ی کم بخر تا دنیا بیاد نمیخاد همه چی کامل باشه با چند دست لباسم میتونی بیماریش خونه و کم کم براش خرید کنیم. برای منم دعا کن زود نینی سالم داشته باشم میگن دعای باردار تاثیر گذار.