2777
2789
عنوان

فقط خانم های متاهل بیاین کمک لطفا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 3998 بازدید | 186 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه حساسی بانامزدت برودکتربگومیخام معاینه بشم اونجا دکترنوع پرده ات روبهت میگه وشوهرتم میفهمه که شماباکره بودی اصلا هم اشکال نداره چون واسه بعضی ها خون نمیاداگه ازاون نوع باشی همونجا به دوتون توضیح میده فقط اصرارنکن بکو فلان دکترمیخام برم بکوخودت بروپیش یه دکترمیخام معاینه بشم واسه ام نوبت بگیر.اصلاکاری به نامه ندارم اینکه خودت بدونی درمورذبدنت خیلی عالی هس 

معاینه مستقیم شدی

خب دوس داشتم بفهمم چ شکلیه

همسرمم چراغ قوه ی گوشی رو زد

بعد گفت کاغذ خودکار بیار برات بکشم😆😆😆😆😆

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

خب دوس داشتم بفهمم چ شکلیههمسرمم چراغ قوه ی گوشی رو زدبعد گفت کاغذ خودکار بیار برات بکشم😆😆😆😆😆

وایییی🤣🤣🤣🤣

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من شرطم برای ازدواج این بود ازم نامه واینا نخان شوهرم هم شک کرده بود که چرا من این شرط وگذاشتم ومدام میگفت بریم بگیریم آخرشم نگرفتم😂والبته خونریزیم خیلی خیلی زیاد بود که مجبورشدم برم دکتر😂کلا متنفرم از اینکه کسی ازم مدرک بخواد من اصلا خوشم نمیاد کسی منو زیر سوال ببره یا مدرک بخان دوست دارم حرفم سند باشه 

نظرشمام محترمه