2777
2789
عنوان

اگر دوست داشتید شعرم رو بخونید و نظر بدید🌹🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 19 پست
یه کوچولو مشکل در وزن داره عجب دور از منی اما منم اینجا وفادارتعجب من را نفهمیدی و من تنها هوادارتعج ...

خطاب به شما دوست عزیز بنظرم مصرع چهارم که اصلا ریتم داغون تر شد . ولی مصرع اول و دوم بهتر شد 

و خطاب ب شاعر استارتر گرامی مصرع اخرتون‌بهترین مصرع بود ولی مصرع چهار بیشتر از بقیه مصرع ها ایراد آهنگی داره ، بنظرم مصرع سوم بجای دو واژه ی چیزی نمی‌دانی بهتره یه واژه بیارید ولی نمی‌دونم چه واژه ای . مصرع پنجم هم حس میکنم نمیشه از نظر معنی . آخه چشم اشک از دست میده واسه گریه ، بدست نمیاره که سیراب بشه . میدونید چی میگم؟ شما آب بدست میاره بدن تون با نوشیدن که سیراب میشید  

خطاب به شما دوست عزیز بنظرم مصرع چهارم که اصلا ریتم داغون تر شد . ولی مصرع اول و دوم بهتر شد و خطاب ...

مکث و کشیدکی کلمات رو رعایت کنید میبینید درسته. 

به طول مصرع نگاه نکنید. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در کل زیبا ودلنشینه

عجب چشمان من در هجر تو سیراب     میشد*   هر شب

عجب دیوانه ای از خواب خوش بیدار     میشد * هر شب

یا

عجب چشمان من در هجر تو سیراب شد آن* شب

عجب دیوانه ای از خواب خوش بیدار شد آن*شب 

میتونه باشه با توجه به اینکه  فعل شد ماضی هست و هرشب استمرار داره

خطاب به شما دوست عزیز بنظرم مصرع چهارم که اصلا ریتم داغون تر شد . ولی مصرع اول و دوم بهتر شد و خطاب ...

خیلی ممنون از انتقادتون

منظور از سیراب شدن اینه که وقتی ما گریه میکنیم چشم پر از اشک میشه .