2777
2789
عنوان

پسری ک پشت گوشی‌بغض میکنه 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 63 پست
عادیه دیگه تو رابطه پیش میاد ممکنه چون دوست داره سد دفاعیشو اورده پایین یا احساس راحتی داره باهات یا ...

سنشم کمه۲۳سالشه ممکنه بخاطر سنشم باشه نمیدونم شبا تا دیروقت اسنپ کار میکنه بعدشم درس و دانشگا و منم‌اذیتش میکنم😓

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بغض کرد گریه رو‌دیگه نمیدونم خب مقصر‌خودشه و اون خواهر کثافتش بعدش اخلاقای منو میدونه و میبینه و واب ...

شما فعلا دنبال عشق و عاشقی هستی و اون پسر رو واقعاً دوست نداری صرفا برا سرگرمی بوده ولی اون واقعاً عاشق شده شمام قدرشو نمیدونی هرچی مصلحت هست پیش بیاد ایشالله 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
شما فعلا دنبال عشق و عاشقی هستی و اون پسر رو واقعاً دوست نداری صرفا برا سرگرمی بوده ولی اون واقعاً ع ...

من یبار عاشق شدم دیگم عاشق نمیشم هنوزم عاشق کسی هستم ک ولم کرد دیگم قرار نیست تاابد عاشق بشم حسم مرده

ممنون

نمیره باور کن اذیتش میکنم هرکاریم‌بکنم میگه نمیرم هستم تا اخرش

اون دلبسته شما نمیفهمیش

ولی خب تجربه به من ثابت کرده هر وقت کسی دوسم داشت اذیتش کردم کسی ک بعداً دوسش داشتم تلافی کارا اونو سرم در آورد

من یبار عاشق شدم دیگم عاشق نمیشم هنوزم عاشق کسی هستم ک ولم کرد دیگم قرار نیست تاابد عاشق بشم حسم مرد ...

منظورم از عشق و عاشقی عشق عشق رویاپردازانه هست و عشق اولم ولی شما به اون فرصت ندادی وگرنه اون عشق قبلی رو زنده به گور میکرد

اون دلبسته شما نمیفهمیشولی خب تجربه به من ثابت کرده هر وقت کسی دوسم داشت اذیتش کردم کسی ک بعداً دوسش ...

من فعلا تمام تلافی و تاوانه عشق و دادم من درگیر‌گذشتمم خوبم نمیشم حالمم خوب نیست هرشبم بفکر مرگ وکوفت و زهرمارم این وسط اینم ب من دلبسته شده اخع من چی‌دارم ک اون خوشش میاد کاش بفهمه و بره

منظورم از عشق و عاشقی عشق عشق رویاپردازانه هست و عشق اولم ولی شما به اون فرصت ندادی وگرنه اون عشق قب ...

ن اون عشق قرار نیس هرگز زنده ب گور شه بعد یکسال و چندی دیگه زنده ب گور نمیشه کار‌من از تراپی و نصیحت گذشته

من فعلا تمام تلافی و تاوانه عشق و دادم من درگیر‌گذشتمم خوبم نمیشم حالمم خوب نیست هرشبم بفکر مرگ وکوف ...

بهش بگو می‌ره 

ن اون عشق قرار نیس هرگز زنده ب گور شه بعد یکسال و چندی دیگه زنده ب گور نمیشه کار‌من از تراپی و نصیحت ...

میشه 

بهش بگو می‌ره

نمیره چندسال بی توجهی کردم بی محلی کردم پیگیرتر شد پیام میداد جواب نمیدادم روز تولد کادو میگرف مدرک زبانمو گرفتم جشن گرف کادو گرف ول نکرد الانم میگم برو نمون میگه نه هرگز

نمیره چندسال بی توجهی کردم بی محلی کردم پیگیرتر شد پیام میداد جواب نمیدادم روز تولد کادو میگرف مدرک ...

حقیقتا اون فک می‌کنه شما ناز میکنی ولی کافیه بفهمه عشق کسی تو دلت هست سلامم نمیکنه دیگه اصلا