2777
2789
عنوان

پسری ک پشت گوشی‌بغض میکنه 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته اینو یادم رفت بگم آدم های سست عنصر هم اشکشون دم مشکشونه

ب ظاهر اینطوری نیس من نمیدونستم ک‌احساسیه پسرخالمه ولی باهم ک‌اوکی شدیم دارم یسری چیزارو تازه میفهمم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
من کلا شوخ طبعم دوس دارم تو تاپیکی میرم جو رو عوض کنمجدا از شوخی پسری که احساساتیه خیلی تو زندگی میت ...

کدوم کارهاش کثلا

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

خب تاپیک قبلم‌جریان رو‌گفتم منم‌ اذیت شدم اما خب اذیتشم میکنم گاهی الان با ناراحتی خوابید

اولا اون اگه عاشق شماست از عمد اذیت نمیکنه 

شما اومدی اینجا گفتی در مورد اون هرکس ی جور قضاوتش می‌کنه ! 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
اولا اون اگه عاشق شماست از عمد اذیت نمیکنه شما اومدی اینجا گفتی در مورد اون هرکس ی جور قضاوتش می‌کنه ...

اون خودش پیشنهاد داد خودش‌چندسال دنبالم بود پیگیرم بود من درگیر‌گذشتمم یکی دیگرو‌دوس داشتم بعد حالا منم ذوق داشتم راضی‌بودم ک‌اوکی شیم اما یهو ذوقم کور شد الان اونه ک وابستس دست من نیست کارام

اها تو پسری؟اشک و بغض یه پسر ینی‌طرفشو دوس‌داره عاشق شده واقعا؟

بله البته ی پام لب گور هست همچین جوان نیستم 

بله دوست داره شما زدی گریش در آوردی چرا باید الکی گریه کنه ؟ 

من ناراحت شدم حقیقتا جا اون 

اون خودش پیشنهاد داد خودش‌چندسال دنبالم بود پیگیرم بود من درگیر‌گذشتمم یکی دیگرو‌دوس داشتم بعد حالا ...

پس منم حرف بیجایی نزدم که گفتم امیدوارم زودتر راحت شه تا عذاب نکشه 

بله البته ی پام لب گور هست همچین جوان نیستم بله دوست داره شما زدی گریش در آوردی چرا باید الکی گریه ک ...

بغض کرد گریه رو‌دیگه نمیدونم خب مقصر‌خودشه و اون خواهر کثافتش بعدش اخلاقای منو میدونه و میبینه و وابسته شده خودش‌داره عذاب میکشه

اخه پسرو ندیده بودم این مدلیش

عادیه دیگه تو رابطه پیش میاد ممکنه چون دوست داره سد دفاعیشو اورده پایین یا احساس راحتی داره باهات یا شایدم دلش از جای دیگه پر بوده توقعشو نداشته اینطوری بگی شما یا هرچی..