2777
2789
عنوان

کیا خیلی خوش آرایشن

274 بازدید | 45 پست

راضی هستید یا ناراضی؟

مثلا خیلی حس بدیه که از چهرت تعریف کنن بعد بقیه بگن خوش آرایشه( چهره اصلی خودت کاملا تحت الشعاع این مسئلست حتی اگر خودت خیلی خوشگل باشی)

من درمورد خوش آرایش بودن معمولی حرف نمیزنما! منظورم اینایی هستن که اگر برن آرایشگاه کسی توی مجلس به گرد پاشون نمیرسه حتی اونایی که چهره اصلیشون خوشگلتره از اونا

الان توی عروسی خواهرم من از عروس خوشگل تر شدم، اعصابم خیلی خورد شد! دوس داشتم توی عروسیه خودش بدرخشه  همش بغض داشتم! یادمه توی عروسیه یکی از اقوام، عروس و مادرش خیلی ناراحت بودن و یجوری رفتار کردن باهام که معذب شدم! 

بدبختی اینجاست که اگر آرایشگاه نری هم ناراحت میشن! یادمه یکی ازم ناراحت بود که چرا عروسیه خواهرش نرفتم آرایشگاه!

بماند که اعتماد به نفس آدمو هم میاره پایین چون باعث میشه فک کنی خودت زشتی! شماها هم اینجوری هستید؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب قرار نیس ارایش عروس بگی برات بزنن ارایش خیلی لایت و ملایم بکن

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

من از اونام که ارایش بهم نمیاد اصلا اینجوری بدتره لاقل میتونی با ارایش خوشگل باشی بیخیال بقیه مهم خودتی همه گه مثل هم نیستن خوشگل میشی نوش جونت بقیه ناراحتن خب لقشون

خب قرار نیس ارایش عروس بگی برات بزنن ارایش خیلی لایت و ملایم بکن

من آشغال ترین آرایشگاها هم برم فرقی نمیکنه! تنها راهی که دارم اینه که یه آرایش خیلی محو خودم توی خونه بکنم

میفهمم چی میگی. توی عروسی یکی از فامیلا هم من توی خونه میکاپ کردم و موهامو فر. کردم و همه فکرمیکردن ارایشگاه رفتم و از صاحب مجلس ارایشم بهتر بود خیلی حس بدیه و معذب کننده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من از اونام که ارایش بهم نمیاد اصلا اینجوری بدتره لاقل میتونی با ارایش خوشگل باشی بیخیال بقیه مهم خو ...

برای خواهرم بغض کرده بودم! همش میپرسید خوشگل شدم؟  امشب خوب بودم؟دلم میخواست پاره بشه

برای خواهرم بغض کرده بودم! همش میپرسید خوشگل شدم؟ امشب خوب بودم؟دلم میخواست پاره بشه

بیخیال بابا اگه بخوایم برای چیزایی هم که دسته خودمون نیست غصه بخوریم و استرس داشته باشیم که واویلا قرار نیست همه خوشگل باشن و بترکونن همیشه تو مجالس از عروس قشنگ تر ۱۰۰تا هست

میفهمم چی میگی. توی عروسی یکی از فامیلا هم من توی خونه میکاپ کردم و موهامو فر. کردم و همه فکرمیکردن ...

من عمق فاجعه رو نمیفهمیدم تا اینکه عروسیه خواهرم شد! آدم دلش میخواد خواهرش توی عروسیه خودش تک باشه، از همه سر باشه!

من به خودشم گفتم، اول گفت آرایشگاه خوب نرو، بعدش گفت برای تو فرقی نداره،هرجا دوس داری برو!

واقعا دعوتت نمیکنن؟؟؟از چی میترسن؟ از مردای هولشون؟

مشکل شوهراشون نیس 

چون شوهرم خیلی خوشتیپ و جذابه 

مشکلشون اینه که نمیخوان کسی از اونا بهتر باشه

فکر کن شوهرم کلی شاگرد داره که مارو دعوت میکنن یا ما دعوت میکنیم اما همون بک دفعه میشه کلا بعد غیب میشن

😅

فامیلمم همبنجوریه 

حالا برعکس من دوس دارم همه بهترین خودشون باشن

زیبایی و خوب بودن بقیه حال منم خوب میکنه 

من عمق فاجعه رو نمیفهمیدم تا اینکه عروسیه خواهرم شد! آدم دلش میخواد خواهرش توی عروسیه خودش تک باشه، ...

دیگ دست خود ادم ک نیست عزیزم 

من توی بیشتر مراسمات از صاحب مجلس بهتر شده بودم دیگ مگ دست منه؟ خیر 

تازه بدیش اینه همین ادما چهار روز بعدش میبینتت فکرممیکنن عمل کردی خیلی حرفه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه