2777
2789
عنوان

کیا خیلی خوش آرایشن

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 45 پست
بیخیال بابا اگه بخوایم برای چیزایی هم که دسته خودمون نیست غصه بخوریم و استرس داشته باشیم که واویلا ق ...

نمیدونم، شاید حق با تو باشه! یادمه زندایی طفلکم توی عروسیش از همه پایین تر بود! آرایشگرش خیلی خراب کرده بود، از اون طرفم آرایشگرای مهمونا ترکونده بودن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای میفهمم .منم کلا تو عروسیا خیلی چهرم فرق میکنه

آخرین بار مجلس جاریم‌با اینکه جای گرون و خوبی نرفتم ولی بازم همه میگفتن خیلی قشنگ شدی خودمم حس میکردم و واقعا ناراحت بودم از اینکه بقیه فکر کنن چون مجلس جاریمه خودمو جر دادم تا خوشگل بشم 🥺

حتی برادرشوهرم وقتی رفتم شاباش بدم گفت وای چقدر تغییر کردی نشناختمت 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

عزیزم بیخیال 

اما منم برای خواهرت ناراحت شدم…. فک نمیکنم آدم خوش آرایش ارایشگاه سطح پایین و بالا واسش یکی باشه 

منم اوکیم ایرادی ندارم اما ارایشگاه سطح پایین برم خیلی بد میشم☺️ و همینطور ارایشگاه سطح بالا خیلی خوب ☺️

مثلا فکر نمیکنم ی آرایش لایت و ی شینیون ساده و لباس ساده و شیک باعث بشه آدم از عروس با اباس عروووس سفید ‌و تاج ‌‌… سرتر بشه 

مگه اینکه همه چیز رو بهترین انتخاب کرده باشی بهترین هم نه در حد عروووس

مشکل شوهراشون نیس چون شوهرم خیلی خوشتیپ و جذابه مشکلشون اینه که نمیخوان کسی از اونا بهتر باشهفکر کن ...

آخه این مدل خوشگل شدن که حسادت نره! تا کی میشه بقیه رو حذف کرد؟

ناراحت نمیشی؟

یادمه یه خانومی ازم تعریف کرده بود، همه بهش گفته بودن خودش خیلی معمولیه،خوش آرایشه فقط! دلم سوخت از دستشون! فامیلای نزدیکم بودن،ازشون توقع نداشتم

من از اونام که ارایش بهم نمیاد اصلا اینجوری بدتره لاقل میتونی با ارایش خوشگل باشی بیخیال بقیه مهم خو ...

چه مثل من           داداشم و داییم میگن بدون آرایش خوشگلی آرایش لازم نداری نکن بهت نمیاد      اینکه بعضی میگن حتما بلد نیستید باید بگم آرایشگر برام آرایش می‌کنه بازم نظرشون اینه حتی مامانمم بهم میگن بهت نمیاد دوست صمیمیم تو خوابگاهم میگف خودت خوبی چرا آرایش میکنی و غیر مستقیم حرف همونا رو زد 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
دیگ دست خود ادم ک نیست عزیزم من توی بیشتر مراسمات از صاحب مجلس بهتر شده بودم دیگ مگ دست منه؟ خیر تاز ...

ولشون کن، توهم دارن! من یکم لاغر شده بودم، بهم گیر داده بودن که زاویه فک زدم! گفتم آخه کی با 90 کیلو وزن زاویه میزنه؟ من دنبال تخلیه صورت هستم بعد شماها گیر دادید که تزریق انجام دادم؟  

آخه این مدل خوشگل شدن که حسادت نره! تا کی میشه بقیه رو حذف کرد؟ناراحت نمیشی؟یادمه یه خانومی ازم تعری ...

دقیقا همینو میگن که گفتی 

اوایل ناراحت میشدم

اما الان نه  عادت کردم

همونا میان مثلا مراسم عذاداری یه هو میبینن ارایش ندارم میگن عه نشناختیمت منم میگم اهل رفت امد باشید سریع میشناسید

توام به دلت نگیر لذت میبردی از مراسم

هر کسی یه قیافه ای داره به هیچکسی زشت بودن بدهکار نیستی

ولشون کن، توهم دارن! من یکم لاغر شده بودم، بهم گیر داده بودن که زاویه فک زدم! گفتم آخه کی با 90 کیلو ...

والا کاملا موافقم 

ی هفته منو دیدن میگن دماغتو عمل کردی 😑

سر مراسم عزاداری دیدن میگن بوتاکس کردی صورتت تپل شده خوب شده 😑

چشاتو عمل کردی عینک نمیزنی 😑😑😑😑😑

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اسی عکس از میکاپت داری برای عروسی خواهرت

من گوشیه خودم سوخته گلم با لپ تاب میام اینجا، عکسام توی گوشیه بقیست! کلا من انقدر که دیگران ازم عکس دارن خودم از خودم ندارم

وااای میفهمم .منم کلا تو عروسیا خیلی چهرم فرق میکنهآخرین بار مجلس جاریم‌با اینکه جای گرون و خوبی نرف ...

فقط اینکه میگن واااااای نشناختیمت  یکی نیست بگه اگر نشناختین پس از کجا فهمیدی کی هستم