2777
2789
عنوان

کیا خیلی خوش آرایشن

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 45 پست
منم همینجور در کل ارایش رو صورتم نمیشینه بدتر شبیه دلقکا میشم

آفرین دلقکو خوب اومدی چون آرایش نمیشینه رو صورتمون🤦🏻‍♀️ 

ولی چند نفر گفتن فلانی چه خوش عکسی اینم کم از اون جمله خوش آرایش اسی نمیاره مگه میشه کسی فقط تو عکس خوب بیفته و خودش نباشه 🤌

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بیخیال اما منم برای خواهرت ناراحت شدم…. فک نمیکنم آدم خوش آرایش ارایشگاه سطح پایین و بالا واسش ...

آرایشگاه من که عالی بود، خوده خواهرم خواست! چون مادرشوهرشو خواهر شوهرش آرایشگاه درجه یک رفته بودن، گفت شماها هم باید برید آرایشگاه خوب!

اما درمورد خوش آرایش بودن من در این حد بدون که آرایشگری که هرکی از اقوامم پیشش رفته بود و یکی از زشت ترین افراد مجلس شده بود، وقتی من رفتم پیشش شدم خوشگل ترین فرد اون مجلس! اون آرایشگر انقدر کارش افتضاح بود که آرایشگاهشو جمع کرد! یادمه برای اون عروسی ازش آرایش اسپرت که ارزون ترین و ساده ترین آرایشش بود رو خواستم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چه مثل من داداشم و داییم میگن بدون آرایش خوشگلی آرایش لازم نداری نکن بهت نمیاد اینکه ...

خواهر منم بد آرایشه ولی آرایشگرش عالی بود! خیلی شیکو با کلاس شده بود! اگر من آزارش نداده باشم ، بقیه به گردش هم نمیرسیدن اون شب

نه بابا خیلی ام خوشم میاد وقتی میگن هم بی آرایش هم با آرایش قشنگی .. خودمم دوسدارم تغییر کنم با آرای ...

من بی آرایشم بدک نیست ولی خب چهره با ارایشم نمیذاره بی آرایشم به چشم بیاد

دقیقا همینو میگن که گفتی اوایل ناراحت میشدماما الان نه عادت کردمهمونا میان مثلا مراسم عذاداری یه هو ...

چه بیشعوررررر بودن! میخواستی بگی شماها غلط کردید که نشناختید

همون خانمی که از من خوشش اومده بود، وقتی منو بدون ارایش دید بهشون گفته بود چهره بدون آرایشش از چهره با آرایش همتون خوشگلتره! دمش گرم، کاملا آگاهانه با خاک یکسانشون کرده بود

والا کاملا موافقم ی هفته منو دیدن میگن دماغتو عمل کردی 😑سر مراسم عزاداری دیدن میگن بوتاکس کردی صورت ...

کلا میخوان بهت دیکته کنن زشتی

بهشون بگو من اگر زشت باشم پس شماها چی هستین که میخواین منه زشتو ببرین زیر سوال؟

هرچند که دهن به دهن گذاشتن با این آدما بی فایدست

کلا میخوان بهت دیکته کنن زشتیبهشون بگو من اگر زشت باشم پس شماها چی هستین که میخواین منه زشتو ببرین ز ...

دقیقا 

بخدا هنگ میکنم ی هفته ای چطور عمل کنم؟ چقد پول دارم مگ؟ چندسالمه مگ بوتاکس کنم؟ 😂حسودای پلاستیکی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دقیقا بخدا هنگ میکنم ی هفته ای چطور عمل کنم؟ چقد پول دارم مگ؟ چندسالمه مگ بوتاکس کنم؟ 😂حسودای پلاست ...

ببین دایی من وقتی دماغمو عمل کردم هی به من میگفت تو اصلا تغییر نکردی! خیلی حس بدیه که اینو بعد از عمل بهت بگن

اونوقت همین ادم وقتی یکی گفته بود فلانی خوشگله،بهش گفته دماغشو عمل کرده خوشگل شده  منو خواهرم از اونایی هستیم که یه عمر بدون اعتماد به نفس زندگی کردیم فقط چون اطرافیامون اینجوری بودن! خواهرم واقعا خوشگله، اما کاری باهاش کردن که جرأت نداره جایی بدون آرایش بره! از بس بدون آرایششو تخریب کردن بی شرفا

ببین دایی من وقتی دماغمو عمل کردم هی به من میگفت تو اصلا تغییر نکردی! خیلی حس بدیه که اینو بعد از عم ...

چقد بده واقعا منم فامیل هر چندوقتی میبینن نظرمیدن واسه خودشون ولی من واسم مهم نیست 

شمام کم کم مهم نباشه و جواب بدین 

اتفاقا منم قبلا خیلی حالم بد میشد و بی ارایش تا دم در نمیرفتم ولی 3 سالی هست دیگ قید ارایشو زدم بیشتر از پوستم مراقبت میکنم و ارایشم کم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چقد بده واقعا منم فامیل هر چندوقتی میبینن نظرمیدن واسه خودشون ولی من واسم مهم نیست شمام کم کم مهم نب ...

خیلی تلاش کردم روی خواهرم کار کنم ولی فایده نداشت! من خودم راحت بدون آرایش همه جا میرم ولی اون نه!

بعضی نامردیا دلو میسوزونه عزیزم! از بعضیا انتظار نداری وگرنه منم دیگه برام مهم نیست!

چه بیشعوررررر بودن! میخواستی بگی شماها غلط کردید که نشناختیدهمون خانمی که از من خوشش اومده بود، وقتی ...

اخلاق خانومه مثل من بوده 

من رک و بی پروا ام اگر کسی قشنگه میگم قشنگ 

البته منو خیلی ها هم دوس دارن 

شده میرم ارایشگاه صندلی میزارن دورم میشینن

اخلاق خانومه مثل من بوده من رک و بی پروا ام اگر کسی قشنگه میگم قشنگ البته منو خیلی ها هم دوس دارن شد ...

با آدمای حسود باید همین کارو کرد

کاره خوبی میکنی اینجوری میزنی توی پر آدمایی که فکر میکنن با تخریب بقیه خودشون بالا میرن