2777
2789

باخنده گفت کاش دکمه داشتی میزدم فعال میشدی صحبت میکردی بعد دوباره میزدم غیرفعال میشدی چون خیلی حرف زدی امشب😶

بعدکه ناراحت شدم ازش که چرااینو گفته گفت مریضی بابا تو

قبلشم بهم گفته بود علافی و...

بعدکه اعتراض کردم به طرز حرف زدنش گفت مشکل خودته 

کلا نباید با تو زیادحرف زد باید نیم ساعت بیام و تمام😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم خودت دکمشو بزن و تمام 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
چرا باید با این ادبیات صحبت کنه واقعا چرا وقتی احترام نداری اصلا باهاش حرف میزنی

بعدجالب اینجاس من ناراحت باید باشم میگه مریضی بهم خودت باعث شدی اینجوری حرف بزنم دنبال دعوا بودی😐اینکه بهم بگه دکمتو بزنم به چشم سرگرمی بهم نگاه کنه بد نیست اونوقت

خب اشکالی نداره که

شما دکمشو بزن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)