2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه معلم خودشونی باید رایگان باشه 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

اگه درست بود پولشو از وزارت خونه میگرفتن و این حرکت زیبارو مرسوم میکردن مثل کلاسای عادی....

نه اینکه معلمی که خدانگم چیکارش کنه

پاشه از قصد تدریس نکنه که بعدا نیاز به اینجور کلاسا داشته باشن( تقویتی_رفع اشکال_جبرانی و....)

شمام اولته مطمئن باش جوری عادتت میدن به اینکارا بعد چند سال بگی خب به من چه حقمه

تقصیر شماها نیست ولی این سیستم همینه.

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
اگه درست بود پولشو از وزارت خونه میگرفتن و این حرکت زیبارو مرسوم میکردن مثل کلاسای عادی....نه اینکه ...

من توی کار خودم کم کاری نکردم

از این نظر مطمئنم

و اینکه بارها کلاس ریگان خارج از وقت خودم گذاشتم

و اینکه خیلی از دانش آموزا با تکرار یاد میگیرن

چرا خب؟

شما اون چیزیو که توی کلاس خصوصی درس میدی توی تایم کاریت درس بده نیازی به کلاس خصوصی هم نمیشه 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

شما اون چیزیو که توی کلاس خصوصی درس میدی توی تایم کاریت درس بده نیازی به کلاس خصوصی هم نمیشه

درس دادم کامل 

ولی خودشون درخواست کلاس دادن

بارها کلاس رایگان گذاشتم 

اینبار پولی

من توی کار خودم کم کاری نکردماز این نظر مطمئنمو اینکه بارها کلاس ریگان خارج از وقت خودم گذاشتمو اینک ...

خوبه امیدوارم همیشه مثل الانتون باشید

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)