2777
2789
عنوان

از خواستگارای عتیقه تون بگید یا حالا هر خواستگاری داشین😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 87 پست
بگوووووو لطفا

گفت یه موردی هست که باید جدی در موردش حرف بزنیم چون برام مهمه 

گفتم بفرمایید 

گفت حقیقت اینکه من تعهد برای زنم دوس ندارم 

ازینکه با مردای دیگه باشه حس لذت میگیرم 

البته باید وقتی بچه دار شدیم پنهانی انجام بده و کلا کسی از اطرافیان متوجه نشه ، اما هرزگاهی بره با یکی جز من ... کنه و بعد شبش بیاد برای من تعریف کنه 🥲🥲

بنده خدا اختلال داشت ایناها درمان هم نمیشن 

گفتم الفراررر ، من نیستم حاجی 😂😂 خیلی تلاش کرد بدستم بیاره مهریه عالی ، عروسی خوب ، خیلی پولدار بودن 

واییی خدا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و خواستگارهایی که زنگ میزدن خونه برا خودتونه ؟ فرشهاتون ماشینیه یا دستباف ؟ 

دخترتون مانتو کوتاه میپوشه یا بلند ؟ 😕

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شنیدمینفرزنگ زده پرسیده شمامرده هاتونوکجاخاک میکنین

🙄😐😅🤦‍♀️

وا 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
تاپیک یکی مونده ب اخرم امروز ی کم تیپ زدم برام گزارش بزنید خواهش میکنم خیلی واجبه خدا بهتون سلامتی د ...

عزیزم گزارش زدن ممنوعه

شما و کسایی که گزارش میزنن کاربریتون میترکه و تاپیکی که ترکیده بعد از مدتی دوباره فعال میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
و خواستگارهایی که زنگ میزدن خونه برا خودتونه ؟ فرشهاتون ماشینیه یا دستباف ؟ دخترتون مانتو کوتاه میپو ...

😐😐😐🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
تاپیک یکی مونده ب اخرم امروز ی کم تیپ زدم برام گزارش بزنید خواهش میکنم خیلی واجبه خدا بهتون سلامتی د ...

آخه بی دلیل گزارش برنیم تعلیق دو طرفه است! 

یه دلیل باید باشه. 

مثلا به دلیل توهین به آقایون خوبه؟😅❤️

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
گفت یه موردی هست که باید جدی در موردش حرف بزنیم چون برام مهمه گفتم بفرمایید گفت حقیقت اینکه من تعهد ...

این دیوانه بوده 

میخواسته ردش کنی🤣😂😂🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

راننده تانکر سوخت بود،با ۲ساعت تاخیر از ساعتی که گفته بودن اومدن ،میگفت من نماز نمی خونم ولی تو باید بخونی،من روزه نمیگیرم ولی تو باید بگیری ،حجابت باید کامل باشه بعد خودش دستبند داشت ،میگفت من باهمه زنا ودخترای فامیل راحتم و شوخی میکنم ولی تو باید با مردای فامیل راحت نباشی ،میگفت باید بیای طبقه پایین مامانم و وقتی من سوخت میبرم کشوارای دیگه وشب خونه نیستم،مامانم باید بیاد پیشت بخوابه،از اول هم که رفتیم تو اتاق گفت ببخش پام درد میکنه و پاش رو دراز کرد 

عزیزم گزارش زدن ممنوعهشما و کسایی که گزارش میزنن کاربریتون میترکه و تاپیکی که ترکیده بعد از مدتی دوب ...

عزیزم مجبورم چون چند تاپیک زدم در مورد عروس خواهرشوهرم باید برسم ب اونا پاک بشن نی نی یار یک فرستادم پاک نکرد لطفا شما هم گزارش بزن خیلی واحبه اگر شناسایی بشم زندگیم ب فنا میره خدایی نکرده

آخه بی دلیل گزارش برنیم تعلیق دو طرفه است! یه دلیل باید باشه. مثلا به دلیل توهین به آقایون خوبه؟😅❤️

عزیزم مجبورم چون چند تاپیک زدم در مورد عروس خواهرشوهرم باید برسم ب اونا پاک بشن نی نی یار یک فرستادم پاک نکرد لطفا شما هم گزارش بزن خیلی واحبه اگر شناسایی بشم زندگیم ب فنا میره خدایی نکرده

عزیزم مجبورم چون چند تاپیک زدم در مورد عروس خواهرشوهرم باید برسم ب اونا پاک بشن نی نی یار یک فرستادم ...

زدم عزیزم 

اصلا هم درخواستی و بی دلیل نبوده 

شما به چه حقی به آقایون محترم جامعه ما گفتی هول؟؟؟🤨🤨🤣😂❤️

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
گفت یه موردی هست که باید جدی در موردش حرف بزنیم چون برام مهمه گفتم بفرمایید گفت حقیقت اینکه من تعهد ...

کثافت بی شرف 😠

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم