2777
2789
عنوان

از خواستگارای عتیقه تون بگید یا حالا هر خواستگاری داشین😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 87 پست
دکتر داروساز بود تو مجارستان پولدارر ، مامانش داروخونه داشت تو شهرمون پدرش جراح معروف ولی ولی 😐😐عا ...

😅😅😁😂😂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عروسی بودیم . شب که عروس اومد عینک دودی درآورد زد به چشمش بعد همه دختر امیخندیدن بهش

😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه خاستگار داشتم شغلشو دقیق یادم نیست ولی مربوط به دریا بود

این پسره همه چیز داشت

هم از نظر اخلاقی هم مالی هم چهره همه چیز

بابام بهم گفت من حس خوبی به این پسر ندارم و اینا

کلا بخاطر یه سری مسائل دیگه هم ردش کردیم

۲ ماه بعدش خبر رسید بهمون فوت شده:)

اون لحظه واقعا حس عجیبی داشتم

بین خوشحالی بابت رد کردنش و ناراحتی و عذاب وجدان مونده بودم

من همانم دلداده هنر،دلباخته رنگ ها 🎨:))

یه خاستگار داشتم شغلشو دقیق یادم نیست ولی مربوط به دریا بوداین پسره همه چیز داشتهم از نظر اخلاقی هم ...

🥲

دکتر داروساز بود تو مجارستان پولدارر ، مامانش داروخونه داشت تو شهرمون پدرش جراح معروف ولی ولی 😐😐عا ...

بگوووووو لطفا

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

خواستگار عجیب فقط یکی بود

هرگز یادم نمیره! 

یه بنده خدایی با مامانم تماس گرفتن و اصراررر که ما دخترتون رو توی مراسم دیدیم و خیلیی مشتاقیم بیاییم خواستگاری. مامانم هم گفتن ما شمارو نمیشناسیم. ایشون اصراااار که خواهش می‌کنم فقط یک جلسه و …

خلاصه انقدرررر زنگ زد که مامانم گفتن بذار بیاد همونجا رد کن. این ول کن نیست😅

! اینا قرار خواستگاری گذاشتن، مامانشون تنها پاشدن اومدن! 

با یه دوربین بزرررگ! که عکس نیم رخ پسرشون از دوووووور توی صفحه ی دوربین به عنوان خواستگار حضور داشت😂🤣

از صحبت هاشونم که نگم براتون. هممون به زوور جلوی خندمونو گرفته بودیم. و اصرااار داشتن که عمس منو ببرن پسرشون ببینن که اینجا با جدیت مامانم مواجه شدن. 

خلاصه تشریف بردن و تماس گرفتن که جواب بگیرن 

مامانم گفتن جواب ما منفیه. و ایشون روز ها تماس می‌گرفتن که بفرمایید چرا؟!😂 

قشنگ تا مدت ها سوژه ی خندمون فراهم بود. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

خاستگار که نه

وقتی مدرسه میرفتم یه پسره خیلی دنبالم بود یه دوست تو کوچه ما داشت هر روز میومد به بهونه دوستش تو کوچه ما کل محله با خبر شده بودن این دنبال منه 😕😑ابرو برام نزاشته بود

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
خواستگار عجیب فقط یکی بودهرگز یادم نمیره! یه بنده خدایی با مامانم تماس گرفتن و اصراررر که ما دخترتون ...

😂😂😂😂😂🤣🤣

وایییی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فکر کردم پاورپوینت واسه ارائه آورده 

دیدی میخوان تبلیغ کنن یه بنر دستشون میگیرن😂🤦‍♀️

خاستگار که نهوقتی مدرسه میرفتم یه پسره خیلی دنبالم بود یه دوست تو کوچه ما داشت هر روز میومد به بهونه ...

😂😅🤦‍♀️