2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چقد تو شبیه منی ..شوهر منم همیشه رااااحت میخابه عین خیالش نیس فقط من انگار به این چیزادنیاز دارم ...

من که چندباره فیلم شهرزاد و خاتون رو دیدم و کلی گریه میکنم تا خالی بشم 

کلا پیش خودم میگم این عشق و دوست داستن چیه که از من دریغش میکنی .. خب گناه من چیه با تو ازدواج کردم .. احساس نداشتی چرا یکی رو بدبخت کردی …

یعنی حاضرم هیچ نداشتم فقط توجه و مجبت تو زندگیم بود😔

وای خیلی زوده برا شما ک تازه عروس دومادین نکن توروخدا نزار خیلی ازش بگزره برو سر جات

خسته ام خواهر پیرم کرده بخدا 

خیلی سرده و بی میله

فرض کن روزای اول زندگی سه ماااه رتبطه نداشتیم 

الانم همینجوریه دوماه سه ماه رابطه کنسله اینقدر دعوا و بحث و اختلاف داریم که خوابیدن و نخوابیدن کنارش هیچ فرقی نداره

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

ماهم جدا میخابیم متاسفانه البته بچه ها نمیزارن و شرایطتشو نداریم اما منم مثل توهم گاهی وقتا فک میکنم ...

دقیقا😔

اگه همدیگه رو دوست دارین نزار بینتون جدایی بیفته 

خسته ام خواهر پیرم کرده بخدا خیلی سرده و بی میلهفرض کن روزای اول زندگی سه ماااه رتبطه نداشتیم الانم ...

عزززیزم میدونم بخدا منم اینطورم الان اخرین باری ک رابطه داشتم یادم‌نیس شوهرم واقعا موجوده بیخودیه همیشه میگم چجور تو اصلا هیچ احساسی نداری کلا هر چیزی ک مربوط به مردونگی باشه نداره .خیلی هم ناراحتم ولی چکار کنم نمیخام بدتر بشه بازم کنارشم