2777
2789
جواب شوهرت چیه؟؟؟

جوابی نداره قول میده که از الان درست میشم هرچی تو بگی 

ولی دوباره  همون اش و همون کاسه 

کلا اختلاف نظر باهم خیلی داریم 

دیگه چیزی بهش نمیگم اولاش خیلی تلاش کردم نشد

وقتی باهاش حرف میزنی چه جوابی میده؟؟؟

یعنی راجب رابطه بپرسم؟ قبلا پرسیدم میگه بخاطر دعواها سرد شدم و فاصله گرفتم و دلم نمیخواد ، ولی دروغ میگه،  دوماه اخیر ما دعوا نداشتیم گفت و گو و کل کل عادی و روزانه بود ولی بازم فاصله گرفت ، کلا بی عاطفه و سرده 

الان که بحثمون شده تو حالت سکوتیم

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابی نداره قول میده که از الان درست میشم هرچی تو بگی ولی دوباره همون اش و همون کاسه کلا اختلاف نظر ...

وای شوهر منم همینه  خخ الانم قول داد ..بهش گفتم‌مثل همیشه قول الکی میدی ...پند ساله ازواج کردین؟؟؟بچه داری؟؟

عزیزدلم..به اون و رفتارش کاری نداشته باش..تو کار خودتو بکن ببوسش بغلش کن.بزار اونم از تو یادبگیره... ...

خیلی سختمه برم سمتش 

چند سال اول کلی تلاش کردم

اما اون ذاتش سرد و بی روح. و بی احساسه 

دقیقا همین طوره خانوادش خیلی پرتن اصلا هیچ محبت بلد نیستن متاسفانه

من همسرم همینطوره..باورتون نمیشه حتی با پسرش بلد نیست چطور ابراز محبت کنه..ولی من هرگز ب دل نگرفتم و بهش یاد دادم و حتی ی جاهایی تهدید ب جدایی کردم و چون دوسم داشت تلاش کرد بهتر بشه ولی هنوزم بلد نیست

من همسرم همینطوره..باورتون نمیشه حتی با پسرش بلد نیست چطور ابراز محبت کنه..ولی من هرگز ب دل نگرفتم و ...

خا من مییییییخام چکار کنم خخخخخ وای بعضی وقتا میگم یعنی من تا پیری قراره اینجور باشم؟هیچ محبتی ک میخام رابطه ک میخام تجربه نمیکنم؟خیلی سخته

وای شوهر منم همینه خخ الانم قول داد ..بهش گفتم‌مثل همیشه قول الکی میدی ...پند ساله ازواج کردین؟؟؟بچ ...

۱۴ساله ازدواج کردیم 

دخترم کلاس ششمه 

فقط سال اول ازدواج از لحاظ رابطه خوب بودیم بخاط اینکه من میرفتم طرفش 

اما بحث و دعوا هی داشتیم 

دیگه کم کم دیدم بهم توجه نمیکنه یه بار تو جمع عزیزم صدام نمیکنه 

یه بار از زیبایی م تعریف نمیکنه 

هی بحث ها زیاد شد تا چند سال هی تلاش کردم 

دیگه بعدش کارم شد گریه و غصه 

بعدش دیگه رهاش کردم تا الان که هشتسال  میگذره 

۱۴ساله ازدواج کردیم دخترم کلاس ششمه فقط سال اول ازدواج از لحاظ رابطه خوب بودیم بخاط اینکه من میرفتم ...

من فک میکردم فقط شوهر منه ک اعجوبس..چرا اینا اینطورن؟چجوری میشه ک اینجوری بار میان؟؟اخه نیاز جنسی ک دیگ تو ذات آدمه ربطی به شیوه تربیتی نداره