2777
2789
خیلی تلاش کردم حرف هم رو نمی فهمیم خیلی اختلاف نظر داریم اون هم خیلی سرد دیگه از هم فاصله گرفتیم

منم شوهرم خیلی خیلی سرده خیلی هم اذیتم خیلیم باهاش حرف زدم سر هیچ چیزی انگار حرف منو نمیفهمه  همین الانم دعوا کردیم و اوووف دیگ نمیدونم چکار کنم رابطه ک هیچ دلم توجه و محبت میخاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چیزی بگم🤭واقعا خوشحالم دوباره کنار همین امیدوارم همیشه همینطور بمونین..

ای جونم عزیزم😅❤️از‌چه لحاظ خوشحالی؟‌ اگه از‌لحاظ کنار هم خابیدن اصصصصلااا خوشحال نباش چون شبا مث‌ گوجه له شده قشششنگ تا صب‌کنار شوهرم له و خمیر میشم ب‌ولله بعضی شبا حرصم میگیره میزنم تو سرش بس ک‌ رژه میره تو خاااابببببب واسع همینع شبا تا صب میام تو سایت 😂🤚🏻

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

ای جونم عزیزم😅❤️از‌چه لحاظ خوشحالی؟‌ اگه از‌لحاظ کنار هم خابیدن اصصصصلااا خوشحال نباش چون شبا مث‌ گ ...

ن به خاطر این چیزا ن گلم..

الهی😂🤭

پایدار باشید💚🌱

((کاربری دیگه ای ندارم))                                        اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار

منم شوهرم خیلی خیلی سرده خیلی هم اذیتم خیلیم باهاش حرف زدم سر هیچ چیزی انگار حرف منو نمیفهمه همین ا ...

منم دلم توجه میخاد درک شدن میخاد 

گاهی شب ها از غصه خوب تو رخت خوابم گریه میکنم 

اون که هیچ سختی روش نیست !

ن به خاطر این چیزا ن گلم..الهی😂🤭پایدار باشید💚🌱

فداتم ک‌😄💋🤚🏻

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بخاطر دخترم -خانواده پشت م نیستن!

گلم مهارتی بلد نیستی؟

اگه بلد نیستی چرا نمیری یه مهارت پولساز یاد بگیری؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
منم دلم توجه میخاد درک شدن میخاد گاهی شب ها از غصه خوب تو رخت خوابم گریه میکنم اون که هیچ سختی روش ن ...

وای چقد تو شبیه منی ..شوهر منم همیشه رااااحت میخابه عین خیالش نیس فقط من انگار به این چیزادنیاز دارم ..وااای وقتی فیلم یا رمان عاشقانه میخونم تا یه مدت حالم بده 

گلم مهارتی بلد نیستی؟اگه بلد نیستی چرا نمیری یه مهارت پولساز یاد بگیری؟

چندساله خیلی تلاش کردم مستقل بشم اما نشده 

سرکار بودم بخاطر بیماری قلبی م استعفا دادم