2777
2789

دوسال واسه کنکور جون کندم تست زدم و به اصرار خانواده رفتم رشته مزخرف بهداشت عمومی 😭 لعنت بهم که لحظه انتخاب رشته به حرف اینا گوش کردم

هرکی خونده بیکاره یا شرکتی با .....تومن حقوق تو خانه بهداشت کار میکنه.میخواستم پشت کنکور بمونم برم رشته بهتر.

اینا با اصرار برام بهداشت زدن واسه اینکه پشت کنکور نمونم و خرج کنکورم رو ندن.الان میگن با مسئولیت خودت انصراف بده دیگه خودشون رو کشیدن عقب 

دو فردای دیگه درسم تموم شد بیکار موندم اول از همه یقه خودشون رو میگیرم، هرچند اونموقع هرکاری کنم فایده ای نداره و چهارسال از عمر نازنینم رفته

در مسیر....🌱

منم بهداشت عمومیم . درسم خیلی خوب بود ولی سال آخر ریدم ترم چندی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم رفتم پرستاری دانشگاه های تهران ملی به زور خانواده دیگه چیزی نمیگم فقط مجبورم ادامه بدم حالمم اوک نیست

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

زندگی موفق که همیشه ختم نمیشه به درس و کنکور 

خیلی از مهارتا هست که اگ یادشون بگیری ممکنه ببشتر از یه تحصیل کرده ی رشته عالی موفق باشی 

ایندتو کم ارزش ندون 

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
یک .اگه بخوام انصراف بدم باید قبل شروع امتحانا انصرافم رو بزنم وگرنه جریمه داره

اگه نمیخایش همین الان انصراف بده ک جریمش بالاس ولی قبلش خوب تحقیق کن پشیمون نشی منظور اینکه اطمینان و ب خدت میدی ک سال دیگه قبول بشی 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من فقط چون دانشگاه تیپ یکه موندم وگرنه نه

بهداشتی ؟ ترم چند

من ارشد دانشگاه تهران خوندم ،ی رشته دیگه ،کلا تر زدم تو زندگیم

چ رشته ای ؟ ارشد خوندن بعد کارشناسی بنظرت بهتره یا ن منم ادامه ندم؟

خوبه به شرط استخدام ولی استخدام نیستتتت به پیر به پیغمبر نیست..... نمیدونم چجوری اینو تو کله خرشون ف ...

خوب دو سال طرح میری ،خیلیها دیدم استخدام شدن و یا تو شبکه بهداشت رفتن ،چه رشته ای دوست داشتی