2777
2789
عنوان

بچم خودشو میزنه

194 بازدید | 17 پست

دخترم دو سال و دو ماهشه

شدیدا لجباز شده خودشو میزنه محکم میکوبونه خودشو زمین اگه کاری که نخواد نکنم

هنوز جمله نمیگه فقط کلمه اونم محدود

شوهرم میگه چون نمیتونه خواسته هاشو بگه اینجوریه

خسته شدم دیگه

انقدر بد میزنه خودشو اگه دستشو نگیرم داغون کرده سر و صورتشو 

بخدا انقدر وقت میذارم محبت بسیار زیاد دارم بهش

چیکار کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا تو این سن لجبازن اگه براش خطرناک نباشه اینبار خودتو بی اهمیت نشون بده ببین چطور میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
آخی انگار عصبیه منم همش خودمو میزنم از بچگی

خودزنی فقط نوه عموم اوووووف من بچه بودم همسایه پایین ما بود موهاشو دسته دسته میکند از سرش نصف سرش کچل شده بود حالا مامانشم خیلی خونسرده هااااا اینقدر خودشو میزد

میومد خونه ما میگفتی بیا غذا بخور میگفت نه من سیب زمینی خوردم الکی میگفت

اصلا بچه عجیبی بود الان خودش یه بچه داره از خودشم عصبی تره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اقتضای سنشونه، بچه منم چیزیو بخواد انجام ندم دودستی میزنه توسر خودش، بانمکن، الهی هیچکس بدون فرزندنباشه اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

خدابچتونو نگه داره ان شاءالله

سخت نگیرید این دوره هم میگذره، با مهربونی بگید نکن نازش کن داستان براش بگو، تفریحاتی دیگه روجایگزینش کن

خودزنی فقط نوه عموم اوووووف من بچه بودم همسایه پایین ما بود موهاشو دسته دسته میکند از سرش نصف سرش کچ ...

خیلی سخته اون خودش دوست نداره اون طوری کنه ولی انگار تو ناخودآگاهش هست

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

عزیزم این کارا یه دوره ای داره تموم میشه. وقتی این کارو میکنه اول شما که مادرشی باید ریلکس باشی دوم که دستاتو باز کن بگو بیا تو بغلم گریه کن تا آروم بشی بچتو بغل کن و هیچی نگو. بچه همیشه تو بغل مادر آروم میشه وقتی آروم شد باهاش حرف بزن سعی کن دلیل اون چیزی که ناراحتش کرده رو بفهمی و بعد با شوخی و خنده تمومش کنی

چندین بار این کارو انجام بده مطمئن باش بچت آروم تر میشه و موقع ناراحتی جای اینکه خودشو بزنه به تو پناه میبره. خیلی باید صبر و حوصله داشته باشی

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤