خوشبحالتون من زیر بگم شلوار میپوشم زیر دورسم بافت روشم پافر شال زمستونی ام میندازم بازم سردمه😐😂
میخوام از فردا کلاه و امتحان کنم از صبحی سردردم
استخون درد میشم اصلا
در انتظار برف.... ... :)) توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه میکرد♡{دیالوگ سریالBridgerton} اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>> هرماینی>> هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فکر کردم شلوار اِصلیت یه نوع شلوار جدیده میخواستم سرچ بزنم😐😂
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
احتمالا. ولی تو زمستون دمنوش های گرم بخورید . تو چاییتون دارچین زنجبیل بریزید
دقیقاااا من اینو از مامانبزرگم بهم به ارث رسید😂 بهم گفت منم دیگه کلا جای چایی از اون میخورم زمستونا حتی از چاییم بیشتر هوشیار میکنه البته من هل ام میندازم هل و دارچین و زنجبیل باهم اب جوش وا میکنم میزارم گوشه ی این بخاری قدیمیا داریم ی دونه تو اتاق مهمون میمونه اونجا کله روز میخورم و حس میکنم اگه تا الان سرما نخوردم فقط برا اونه
تو خونمون یکی از اینورم عطسه میکنه یکی از اونورم من مثه شیر نشستم 😂😂
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
احتمالا. ولی تو زمستون دمنوش های گرم بخورید . تو چاییتون دارچین زنجبیل بریزید
دمنوش زیاد میخورم کلا سردمه از درون
حتی وقتی میخوابم
در انتظار برف.... ... :)) توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه میکرد♡{دیالوگ سریالBridgerton} اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>> هرماینی>> هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^