2777
2789
عنوان

خواهر من بچه هاشو میزنه اونوقت کلفتی بچه های زن همسایه رو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3552 بازدید | 94 پست
وای خواهر همسایمون و پووول؟؟؟؟ اون زینکه فقط سو استفاده بلده یه بار خواهرم 50 هزار ازش قرض کرد شب نش ...

ببین ببخشیدا ولی میره اونجا پیش اون زنه حتما بهش خوش میگذره 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر همسایتون کجاست؟؟؟

شاید اونم میاد خونه؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شغل مادرت چیه؟

بازاریه

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

به مادرت بگو

به مامانم میگم 

دعواشون میشه 

رو بچه ها خالی میکنه 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

خواهرت طلاق گرفته پیش شماس؟ تهدید کن بچه هارو بزنی به پدرشون میگم بیاد ببرتشون

پدرش هر چی پول درمیاره واسه مواد خودشه 

ای بابا مادر منم یه دوستی داره بچه کوچیک رو میداد بچه بزرگه نگه داره شب عیدم بچه هاش لباس نو نداشتن ...

خدا لعنت کنه اونایی که مادری بلد نیستن فقط بلدن بزان

ماهم یه مورد اینجوری داشتیم البته خود خانمه دوتاپسراش وکه ۹سال و۷سال بودن ول میکرد میرفت پی خراب بازی .ازشوهرش طلاق گرفته بود بچه چهله ی زمستون با دمپایی میرفت بیرون .اینقدر بچه هاش ومیزد بچه ۹ساله کلاس اول بود اون یکی ام مدرسه نمیرفت خود زنه باچه تیپ وآرایشی ...آخرشم بایکی صیغه شد بچه کوچیکه ام گذاشت بهزیستی گفت این یکی ونمیتونم جمعش کنم

عزیزم این دلسوزی شما باعث شده که خواهرتون مطمئن باشه که یکی هست که مراقب بچه هاش باشند شما یک مدت کا ...

نکنم بچه ها رو میکشه 

خودم بچگی سختی کشیدم نمیخوام اینا مثل خودم بشن

صلاحیت نداره و مریض . پدرشون اگر خوبه بهش بفهمونید و بچه ها را بدید به پدر

پدر هم صلاحیت نداره 

فقط بلد بودن رابطه داشته باشن بچه بیارننن

وای خواهر همسایمون و پووول؟؟؟؟ اون زینکه فقط سو استفاده بلده یه بار خواهرم 50 هزار ازش قرض کرد شب نش ...

معذرت میخوام استارتر، شوهر خانم همسایه خونه هست؟

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔
بیچاره بچه. استارتر میدونم دیگه توهم خسته شدیولی تروخدا نذار بزنتش گناه داره الهی عزیزم

خسته شدم بخدا 

صبح با صدای کتک بیدار میشم 

شب هم همینطور