2777
2789
فاکتور رو بی خیال بعدا میتونی ببری بفروشی بالاخره یکجا میخرن بی فاکتور و بعد یچیز جدید بخری به اسم خ ...

مگه اسی قراره فرار کنه که ببره طلا بفروشه؟ چرا دعوا میندازید خونه ی مردم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه فرقی داره اخه. 

والا ماهم فاکتورا بنام شوهرم بود ـتازه الانم که از دواح کردیم خونه مادر شوهرمه فاکتورا

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
مگه خونس بنامت کنه😂 اصولا هرکی پولشو میده فاکتور به نام اونه

والا بخدا جوری میگن به نامم میزد که انگار بحث خونه و ماشین و ملک و املاک تعجب کردم اصولا مردا هنگام نوشتن فاکتور فامیلی خودشون میگن 

خب باید ب اسم خودش میزد دیگه بدم اون فاکتور مهم نیست بابا

خیلی مهمه، یکی از قانون‌ها (موقع طلاق) همینه که مرد میتونه فردا ادا کنه طلا خریدم باید پس بده، و یا از مهرش وحق وحقوقش کم کنه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

منم خواهر شوهرم گفت می‌خوام تخفیف بگیرم بفاکتور به نام خودش کرد . کادو ها را بهم دادن ولی فاکتور ندادن . بعد از گذشت چند ماهی زندگی مون باهم نشد سر دلایل شخصی . بعد توی دادگاه ها ، شوهرم می‌گفت طلاهای خواهرمو دزدیده اینم فاکتورهاش .  اینجوری دوبار به نفعش میشد . هم طلاها را با جهزیه ام جمع کرده بودن هم دوباره داشتن درخواست میکردن . خدا بهم رحم کرد . وگرنه دستم جایی بند نبود .

خب شما طلا رو به عنوان هدیه می‌خرید بعد ها با همون فاکتور می‌تونه پس بگیره 

ولی ما چون رسم مهریه مقدم داریم فاکتور به اسم دختر میخرن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خب میدونی پول شاباشایی بود که از طرف خانواده داماد و عروس جمع شده بود چهارتومنم روش گذاشت فقط

بازم ربطی نداره من پول شاباش رو کامل دادم به خودش 

عزیزم زندگیتو برا این چیزا خراب نکن انقدر مشکلات هست که دیگه فاکتور یادت نمیمونه

خب میدونی پول شاباشایی بود که از طرف خانواده داماد و عروس جمع شده بود چهارتومنم روش گذاشت فقط

واقعا نمیفهممت عزیزم الان فکر کن بنام شماست گذاشتی تو کشو اتاقت وضیت فرقی کرد؟ن ..چ فرقی میکنه اخه