2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا اشک نمیریزم ولی عمیقا بی حوصلم حوصله هیچکاری ندارم

بی انگیزه شدید؟موقت هست شاید خسته اید

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

میشه برا حاجتم ی صلوات بفرستین ❤️ 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

گاهی بعضی چیزا درست نمیشه گاهی فراموش میشه و دردش کمرنگتر میشه...

دردا میان بهمون یاد بدن بعد از ی مدت ناپدید میشن... و هرچقد قدرت رها کردن و پذیرشمون بالا باشه واقعا دردش کمتره و خوش بحال کسایی ک این قدرتهارو دارن

بی انگیزه شدید؟موقت هست شاید خسته اید

آره خیلی بی انگیزم خستم واقعا دوس دارم کلا تنها باشم هیچ کس دورم نباشه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

گاهی بعضی چیزا درست نمیشه گاهی فراموش میشه و دردش کمرنگتر میشه...دردا میان بهمون یاد بدن بعد از ی مد ...

درسته تسلیم ورضای الهی

آره خیلی بی انگیزم خستم واقعا دوس دارم کلا تنها باشم هیچ کس دورم نباشه

شاید بهار شه دلتون باز شه ها؟

شاید بهار شه دلتون باز شه ها؟

نه برعکس من عاشق پاییز زمستونم یه مقدار تحت فشارم دلم میخواد گوشیمو خاموش کنم یه چن روز بزنم برم یه جایی هیچکس دورم نباشه ولی نمیشه 💔

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

نه برعکس من عاشق پاییز زمستونم یه مقدار تحت فشارم دلم میخواد گوشیمو خاموش کنم یه چن روز بزنم برم یه ...

خوب ۳روز نرید ۱روه برید یه انرژیتون دوباره بالا بیاد سبک شه حالتون