2777
2789
عنوان

چرا عرضه ندارم یه پسر خوشتیپ و‌ تمیز رو سمت خودم جذب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته اول اینو بگو

کلا هیچکی جدیم نمیگیره 

یه دوست دارم باهام مثل بچه ها رفتار میکنه هی منو تهدید میکنه و میخواد منو آدم کنه 

من جرات ندارم بهش بگم ه تهدیدم کنی باهات ارتباطمو کم میکنم 

چون بهش نیاز دارم ولی جدبدا حالا باز خیلی بهتر شدم 

مثلا میگم تهدید نکن و فلان 

ولی خیلی سخته برام راحت حرف زدن

💚خوشا صیدی که صیادش حسین است 
بنظرم همچنین پسری ک مد نظر شما باشه اونم کم رو کم حرفه ، و هر چی دختر آروم و متین تر باشه یا ب اصطلا ...

یعنی چی ؟نفهمیدم 

من ۱۶ سالگی عاشق یه مردی شدم که خیلی سرزبوندار بود 

ون خودمم سرزبوندار بودم ولی خب منزوی شدم بخاطر اینکه تو خانواده منو خیلی اعتماد به نفسمو گرفته بودن. 

حالا کلا کار ندارم به شخصیت برام‌مهمه‌که آدم خاصی باشه شبیه عشق بچگیم باشه

بنظرم همچنین پسری ک مد نظر شما باشه اونم کم رو کم حرفه ، و هر چی دختر آروم و متین تر باشه یا ب اصطلا ...

همین امسال اتفاقا بل یع پسره بودم که اختلاف سنی خیلی زیادی باهام داشت منم دوست داشت 

ولی من اصلا بلد نبودم مدیریت کنم 

و خب اونموقع ها امید داشتم  به عشقم برسم 

۲۱ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بنظرم کسی ازت خوشش بیاد خودش جذبت میشه البته اگه معیارهای مد نظر اون فرد رو داشته باشی تو لازم نیس کاری کنی هر چقدر مغرور تر باشی بیشتر جذبت میشن بعد اینکه زیاد هم کسیو‌نگا نکنی فکر میکنن هولی یا دور از جون سبک یا رابطه های مجازی تو بازی انلاین اینا این رابطه ها موندگارت نیست

بنظرم کسی ازت خوشش بیاد خودش جذبت میشه البته اگه معیارهای مد نظر اون فرد رو داشته باشی تو لازم نیس ک ...

خب یه پسر باید یه سیگنالی ببینه که پیشنهاد بده

تو 16سالگی عاشق شدی ؟ میتونم بپرسم اون چند سالش بود ؟

من خودم مرد سن بالا دوست داشتم ولی از بعد اون دیگه کلا با کسایی میخواستم باشم که شبیه اون باشن چه سن چه هرچب