دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید) سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂 تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻 یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه. اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥