2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اون سوال ها بود.....

معلومه که نه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

معلومه که نههههه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اگه فقط اسکیزوفرن باشه چطور؟

شیزوفرنی سطح بندی داره. اونچه که ما اکثرا تو فیلما میبینم درجات خیلی حاده ک خب وافعا کنار اوندن و نگهداری از چنین اشخاصی خیلی سخته با علائمی مثل توهم دیداری شنیداری و هذیان

اما سطوح خفیفش علائمی مثل انزوا طلبی ، کناره گیری اجتماعی و بی تفاوتی هست خب این رو میشه با دارو کنترل کرد پس بله میشه باهاش کنار اومد

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡