2777
2789
عنوان

امروز زنگ زدم جاریم تبریک حاملگیش

| مشاهده متن کامل بحث + 3377 بازدید | 122 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنگ زدنت نشانه بزرگواری وادبت بود 

ولییییی هیچ کقت به یه خانم باردار و مادر بچه پیشنهاد نده فلان قرصها رو بخور تجربه کردم که میگم

اگر هم گفتی آخرش بگو با دکترت مشورت کن صلاح بود استفاده کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
باشه چشم عزیزم چی بگم والا خیلی خودخوری میکنم

از ذهنت پاکش کن ، انتظارهمچین حرکتی نداشتی واسه همین 

کار بدی که نکردی اونیکه باید خودخوری کنه ایشونه نه شما

منم به زمانی اینجوری بودم بعد حرفی که میزدم هی سبک سنگین میکردم بیچاره مغز وقلیم درگیر میشدن

خودتو آروم کن اصلا و ابدا فکرتو درگیرش نکن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیخیال قربونت برم تموم شده رفته حرص چیو میخوری اون بیشوری و بی لیاقتی خودشو نشون داده بهتر ازاین به ...

مرسی عزیزدلم بابت دلداریت 

این کلا خیلی موذیه

حالا جلو بقیه میپره بغلم 

ولی خودم زنگ میزنم این کارو می‌کنه