من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولییییی هیچ کقت به یه خانم باردار و مادر بچه پیشنهاد نده فلان قرصها رو بخور تجربه کردم که میگم
اگر هم گفتی آخرش بگو با دکترت مشورت کن صلاح بود استفاده کن
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
از ذهنت پاکش کن ، انتظارهمچین حرکتی نداشتی واسه همین
کار بدی که نکردی اونیکه باید خودخوری کنه ایشونه نه شما
منم به زمانی اینجوری بودم بعد حرفی که میزدم هی سبک سنگین میکردم بیچاره مغز وقلیم درگیر میشدن
خودتو آروم کن اصلا و ابدا فکرتو درگیرش نکن
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم