2777
2789
عنوان

امروز زنگ زدم جاریم تبریک حاملگیش

| مشاهده متن کامل بحث + 3386 بازدید | 123 پست

اینو گفتی یاد فامیل شوهرم افتادم(مرد هست) دوتا دختر دارن مدرسه میرن، ما که پسرمون دنیا اومد یکی دوماه بعدش فهمیدیم رفتن دکتر کاشت کردن که پسر بشه، حامله بود زنش جنسیت هم پسر شد.  وضع مالیشونم خوب نیست، یعنی تا این حد با شوهر من کل کل داره😐

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
اون دیگه عقده ایه دو عالم بودهحالا انگار هنر حامله شدن و زاییدنه😐😒

پسر زا بوده،😂 چند وقت پیش ی نفر به مامانم گفته آخی دختر تو دختر داره جاریش دو تا پسر،🤣🤣🤣🤣من ی دختر دارم ی پسر انگار مسابقه س 

مامانم خوب جوابشو داده ❤️

می‌دونی هر میوه ای طعم خودشو داره هر گلی بوی خودش 

چه فرقی می‌کنه دختر یا پسر هر دو نعمتن بعضیا فاقد شعورن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر زا بوده،😂 چند وقت پیش ی نفر به مامانم گفته آخی دختر تو دختر داره جاریش دو تا پسر،🤣🤣🤣🤣من ی د ...

باریکلا به مامانت چه شهامتی داشته.

خیلیا براشون مهمه بچه جنسیتش چی باشه ولی در کل خدا خر چی بخاد همون‌میشه

باریکلا به مامانت چه شهامتی داشته.خیلیا براشون مهمه بچه جنسیتش چی باشه ولی در کل خدا خر چی بخاد همون ...

مامان من  تو کار هیچکس دخالت نمیکنه اجازه دخالتم نامیده.

آخه این که اومده این حرفو زده نه فامیلهذنه اشناس . زن کار گر همسرم . اومده دلسوزی آخی  جاری دخترت دو تا پسر داره به تو چه ،خدا ده تاش کنه زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن . نادانن نادان

مامان من تو کار هیچکس دخالت نمیکنه اجازه دخالتم نامیده.آخه این که اومده این حرفو زده نه فامیلهذنه ا ...

بعضیا نمیدونم دنبال زیر بغل مارن انگار

به اون چه اخه ملت بیکارن