2777
2789
عنوان

بیاید بگید معنی بیو دوستم چیه

210 بازدید | 21 پست

‌‌ࡅ߳ࡐ‌ ܣܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܫܭܚࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܘ ܥܼߊ‌ܩܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ࡅ࡙ߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ 🚬 

ܭܦ̇ߺܙ‌ ܩࡅ࡙ܝ̇‌ܥ‌‌ࡍ߭ ࡐ‌ߊ‌ܚࡍ ܝ݆ߺߊ‌ܥ݆ܘ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ 😎

معنی این بیو چیه؟😂

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

نمیتونم بخونم چه برسه ترجمه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه مثبت پاچه خوار کلاس 😐

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستت گل میکشه؟ 😂

واسه چی؟ 😂

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

تو همیشه عکس دار بوده جامدادیاتکف میزدن واسه پاچه خواریاتدرسته؟ یعنی چی! 😐💔

منم نمیدونم😂

بع یکی تیکه انداخته حالا کی خدا داند🙄

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

میگ همش تو دید بودی از بس پاچه خواری میکردی

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

میگ همش تو دید بودی از بس پاچه خواری میکردی

فکر کنم منظورش همین باشه