2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خاستگار چیه

356 بازدید | 60 پست

اصلا پیشنهاد کافه و رستوران نمیده بیردن رفتنو میگه کی میری بیرون بیام ببینمت (به جای اینکه بگه بیا بریم بیرون) 

یا میگه بریم ب انتخابت واسم لباس بخریم میگم خانوادم نمیزارن میگه بگو رفتیم فلان جا دور دور ب جای اینکه بگه بگو ناهار دعوتم کرده ...

قبلا هم تو رابطه بوده فکر نکنید بلد نیست خیلی زرنگه ولی با کلاس نیست 

معرفشم میگفت خیلی خسیسه بهش چندبار گفتم بیا بریم یه چی بخوریم حرف بزنیم نیومدش و خودشونم تو حرفاشون گفتن که واسه خونه(خونه پدرو مادر) هیچی نمیخره .خیلیم تاکید داره من از دخالت میترسم دخالت نباشه از سمت خانواده ها ک اینو نخر اونجا نرو و ...

صداقت داره شدیدا فیلم بازی نمیکنه گفتن ببین تفریحش چیه دیدم تفریحاتشم بدون خرجه 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

به درد نمی خوره 

جواب منفی بده

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر چی

خسیسه

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
منفی، نخور نپوش نگرد، مگه میشه

وای خداروشکر ک شما حرفامو تایید کردید بعضیا ک میگم ول کردم میگن فرصت میدادی درحالی ک خودش باور کن فهمیده ک حواب خدافظیمم نداد

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خب ببین یه خانواده و ادمایی اینشکلی ان 

ببین میتونی کنار بیای 

من خودم پارتنرم تقریبا اینجوریه شاید ماهی دوماه یه بار بریم غذا بخوریم

ولی مثلا میریم بیرون مثلا شیرینی بستی باقلوا تو این حدودا میخره 

من ولی خیلی دوس دارم غذای بیرون ک ا دوستم با خودم میرم