2777
2789

هیچوقت پدرمو نمیبخشم که منو بزور تو سن ۱۶ سالگی شوهر داد هیچوقت نمیبخشمش

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

متاسفم عزیزم.به همسرت علاقه نداری؟

نه

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم هیچوقت خانواده مو نمیبخشم که منو به این دنیای لجن آوردن و دیوونم کردن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چرا؟

از همون روز اول به دلم ننشست 

الان که هشت سال گذشته بازم نتونستم دوسش داشته باشم فقط دارم تحمل میکنم

آدم خوبیه؟چند وقته ازدواج کردی؟اون چند سالشه

هشت ساله ازدواج کردم اون سی و چهار سالشه

مرد بد باشه تلاش زن بی فایدس تو اشنایی باید مردو امتحان کرد که مرد هست یا نامرد

این بد نیست فقط من از ظاهرش متنفرم 

خانوادم خیلی بهم فشار اوردن هیچوقت یادم نمیره پدرم چقدر سرم داد میزد که ازدواج کن 

من هنوز بچه بودم💔

عزیز دلم منم همدردم باهات ولی خب منو پدرم ب زور شوهر ندادحماقت خودم بود

منم یه حماقت کردم که بچه دار شدم اگه پسرم نبود الان جدا میشدم 

این بد نیست فقط من از ظاهرش متنفرم خانوادم خیلی بهم فشار اوردن هیچوقت یادم نمیره پدرم چقدر سرم داد م ...

عزیزم اگه اخلاقاش خوبه تورو خدا ب خاطر ظاهرش خودتو عذاب نده

شوهر من ظاهرش بد نیست ولی خب خیلی اخلاقای بدی داره واقعا نسبت ب زندگی دلسرد شدم

منم یه حماقت کردم که بچه دار شدم اگه پسرم نبود الان جدا میشدم

من تا ۶ سال بچه نیوردم خیلیم تو اون سالا خودشو و اخلاقای بدشو بهم نشون داد ها ولی خب من احمق ن شهامت جدا شدن داشتم 

و اینکه خواهرم تو اون دوران طلاق گرفته بود از شانس بد من پدر و مادرم خیلی اذیت شدن 

مامان منم ی اخلاقی داره خیلی سرکوغت میزنه ب  منو خواهرام ک خودتوم دوس شدین خودتون خواستین کاری بود ک خودتون کردین

واقعا تحمل سرکوفتای مامانمو نداشتم