2777
2789
والا چیزی که 🤐ها تو خیابون میپوشن ما تو خونه میپوشیم کراپ شلوار مخصوصا تو این فصل سال

وای خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣🤣 چند روز پیش باخودم میگفتم اینا از زاپ شلوارشون سوز میره سرشون یخ میکنه چجوری سالمن 🤣🤣🤣🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با توجه به فصل . لباس راحت .

اگر فقط مامانم باشه تیشرت و تاب و شلوار یا شلوارک 

اگر بابا یا داداش ها باشند ، تیشرت و شلوار یا دامن . یا تونیک و شلوار .

اگر دامادمون باشه . مانتو و شلوار و روسری و چادر رنگی . یا بولیز دامن یا تونیک شلوار با روسری و چادر رنگی .

اگر زنونه باشه که فامیل باشند چیتان پیتان     

وای خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣🤣 چند روز پیش باخودم میگفتم اینا از زاپ شلوارشون سوز میره سرشون یخ میکنه چجوری ...

مهم اینه که آزادن🤣

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بابا چتونه یه سوال پرسیدممیخواستم ببینم تا چه حد باید بیرونی باشه لباسم

😂😂

ببخشید من همیشه همینمه

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بابا چتونه یه سوال پرسیدممیخواستم ببینم تا چه حد باید بیرونی باشه لباسم

ببین بستگی به میزان صمیمت و شیکی باکلاسی مامانتو دوستاش داره من قبلا با لباس خونه مرتب پیش دوست مامان میومدم ولی پیش چندتا دیگه نه باید شلوار و شومیز و بلوز مرتب تن کنم

شلوار پلنگی با دامن کوتاه به کت صورتی دکمه طلایی دستمال گردن زرد با کفش اسپرت خوبه برای مهمان زنونه ...

چه ربطی داره؟ 

اینکه در این مورد راهنمایی خواستم معنیش این نیس که تو زندگیم دغدغه دیگه ای ندارم

تو همه تاپیکا اینو میگن همه که نباید از مشکلاتشون تاپیک بزنن