2777
2789

؟

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

وای همین تاپیک بغلی

خانوم بچه چهارماه داره

میگه چی کارکنم بعد دوسالگی شیرم خشک نشه

شوهرم به شیرم عادت کرذه😐😐😐😐🥴🥴🥴🥴

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین پیش ‌پات ک نوشته شوهرم ب شیرم عادت دارع چکار کنم خشک نشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تاپیک که تعطیل شدخانومه گفت شوهرم به شیرم عادت کرده😂😂😂😂

عه بودی شمام؟

وای خدایا من که باور نکردم فکرکنم اسکل کرده بود

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
تاپیک که تعطیل شدخانومه گفت شوهرم به شیرم عادت کرده😂😂😂😂

وای اره🤣🤣

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

دوستم پیش مادر شوهرش گفته بود که رابطه داشتیم و میترسم باردار شم مادر شوهرش گفته بود با یه بار که نمیشی 9 ماه کامل باید رابطه باشه تا هربار یه قسمت بچه تشکیل بشه از اون روزی که دوستم اینو گفته من تو شوکم دیگه اون آدم قبلم فک نکنم بشم 😐

ی خانمی میگفت تا از پول های شوهرم ندزدم اروم نمیشم....هنوزم هنگم...

عجب

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عه بودی شمام؟وای خدایا من که باور نکردم فکرکنم اسکل کرده بود

قطعا بی منظور نبود تاپیکش

ی خانمی میگفت تا از پول های شوهرم ندزدم اروم نمیشم....هنوزم هنگم...

واااا چرا