2777
2789
عنوان

چقدر دوست چس ناله کن بده

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 18 پست
من میگم ،مثلا تولد گرفته بود واسه پارتنرش من پیام دادم سلام عزیزم چیکار کردید خوش گذشت ؟اون گفت آره ...

پس این کلا فازش همینه 

رابطه تون رو کم کنین باهاش 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خوب کردی ،منم یه دوست سمی احمق داشتم بعد ۴سال باهاش قطع رابطه کردم یه نفس راحت کشیدم ولی اثر ضربه ها ...

من نزاشتم ضربه ی روحی بزنه بهم اما دیگه حذفش کردم 

ن احترام قائل میشد نه هم حرف حالیش میشد اصلا شرایط منو درک نمیکرد فقط خودش مهم بود جالب اینجاس تموم راز و دلامم باهمون بود اما برام دیگه مهم نیست شمارشو حذف کردم و بلاکشم کردم براشم نوشتم دیگه نه برام زنگ بزن نه پیام بده دوراتو بین دوستات بزن بعدشم نمیخاد یاد من بیوفتی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره