2777
2789
عنوان

چقدر دوست چس ناله کن بده

152 بازدید | 18 پست

یه دوست دارم تا بهش میگم سلام چه خبر 

شروع میکنه که وااای اوضاع بد شده کار و کاسبی ها خوابیده مملکت بد شده همه بدبختیم ،اوضاعم خیلی بده حالا لباس فروشی داره ،نسبت به سنش درآمدش خوبه ها ولی بازم فقط می‌ناله ،مثلا پیام میدم یکم انرژی بگیرم بدتر گند میزنه تو حالم یه دوست سرخوش ندارم یکم انرزی بهم بده عین زنای ۸۰ ساله فقط می‌ناله دلمو بدتر پره غم میکنه ای خدا شکرت

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

فاصله بگیر تمام

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما یه همسایه داشتیم از همه خانمای همسن خودش مرتب تر خوش لباس تر و‌گرونترین چادرها و کفش هارو میپوشید همیشه هم ناله میکرد که اوضاع بده و نداریم و... همیشه فکرم پیش ایشون بود که روز به روز با این همه ناله انرژی منفی بازم پیشرفت کرده و خونه بهتر خریده و.. تا اینکه چند وقت پیش متوجه شدم سرطان گرفته فوت کرده😐😐😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

شما موضاعات بهتری باهاش مطرح کنین و سر شوخی و خنده رو باز کنین اونم مودش میاد بالاتر

با احترام من شما رو نمیشناسم ولی با بعضیا فقط میشه چس ناله کرد خودشونم وایب شون همینه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منم لنگه ی همینو دارم

اخ خیلی بده ،حالا درسته اوضاع بد شده ولی باید خودمون کمک همدیگه کنیم و حالمون رو خوب کنیم من همیشه بهش حرفای مثبت میزنم ولی اون بدتر گند میزنه توحالم

دیه کسی و ندارم فقط همین یه دوسته

منم فقط یه دوست داشتم بشدت سمی و پر توقع بود دیشب قطع رابطه کردم دوست 10 سالم بود :)

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

شاید درد و دل میکنه

دیگه شور درد و دل رو دراورده تا میگم سلام عزیزم چطوری چه خبرا ؟امروز رفتی بیرون خوش گذشت این شروع میکنه 

شما موضاعات بهتری باهاش مطرح کنین و سر شوخی و خنده رو باز کنین اونم مودش میاد بالاتربا احترام من شما ...

من میگم ،مثلا تولد گرفته بود واسه پارتنرش من پیام دادم سلام عزیزم چیکار کردید خوش گذشت ؟اون گفت آره و شروع کرد که آره پول ندارم هرچی داشتم رفت واسه تولدش من گفتم اشکال نداره عکس العملش چی بود بیرون رفتید ؟حسابی خوش گذروندید دوباره گفت آره خوب بود و باز شروع کرد از اون حرفا اصلا اعصابمو بهم ریخت دیگه جواب پیاماشو ندادم فقط یکی رو میخواد واسش ناله کنه

منم فقط یه دوست داشتم بشدت سمی و پر توقع بود دیشب قطع رابطه کردم دوست 10 سالم بود :)

خوب کردی ،منم یه دوست سمی احمق داشتم بعد ۴سال باهاش قطع رابطه کردم یه نفس راحت کشیدم ولی اثر ضربه هایه روحی که بهم زده هنوز پاک نشده