2777
2789
میکاپ‌کارمهمسرم وکیلولی خب خونه دارم میکاپ تک و‌توک میرم

موفق باشی گلم منم میخام میکاپ یادبگیرم درآمدش حدودا چقدره سخته ؟چطوری یادگرفتن؟ 

بنظرت دوره مجازی بگیرم میشه یادبگیرم آخه توشهرمون نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر نمیخای ؟😁

نه فعلا دارم عشق میکنم😁😅

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
میشه حدود حقوقتون رو بگین عزیز؟

حقوق‌ یه دبیر که سال اول تدریسشه تقریبا ۱۲ تومنه

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
موفق باشید

ممنونم

همچنین🌼

دانشجو معلمنامزدمم در انتظار اینکه بهش خبر بدن بره سرکار ، کارمند یکی از ارگان ها

موفق باشید 

دانشجو معلم بودن سخته ؟ بیشتر از قبل کنکور میخونین یا کمتر ؟

یعنی چی ؟ منظورت چیه

منظور نفهمیدی خانه داری دیگه بیکار نشستی چیکار کنی برو سرکار کار پیدا نکردی برو کارگری تا پول دربیاری مستقل بشی 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸