2777
2789
عنوان

یعنی از این ویروس جدید گرفتیم

156 بازدید | 14 پست

از صبح منوودخترم هردوتب داریم من بدن درد هم داشتم ولی عصربه بعدبدن دردم خوب شد وسردردگرفتم گوشامم درد میکنه دخترمم که بینیش گرفته نمیتونه بخونه تند تند بیدارمیشه همش استرس این ویروس جدیدو دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مایعات زیاد بخوزین هوای داخل خونه رومرطوب نگه دارین دمنوش گیاهی بخورین وشلغم اینا مصرف کنین

ممنون عزیزم دخترم اصلا نمیتونه از بینیش نفس بکشه ازوقتی خوابیده ده دقیقه یه بار پاشده منم کتری گذاشتم رو گاز ورو بخاری هم تو قابلمه اب گذاشتم که هوای خونه مرطوب سه بلکه خوابید 

چرا اسپری قبل خواب زدم شربت کیدوفست هم دادم با سرماخوردگی ولی انگار نه انگار

اسپری کلدانیز پلاس بزن امشب دکتر برای بچم تجویز کرد

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
میگن جدید ولی هرسال هس دیگه اطرافیان ما که هر یکی یه مدلی گرفته فقط خیلی سخته ویه ماهی طول میکشه کاش ...

فصل سرماس بلخره مریضی هست

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

اسپری کلدانیز پلاس بزن امشب دکتر برای بچم تجویز کرد

ممنون عزیزم فردا براش میگیرم شکر خدا انگار سرماخوردگیه چون امروز بدتر نشدیم دخترم انگار سینوساش عفونی شده بینیش پرشده وترشحات زرد داره