2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پاناسونیک اتفاقا جنسش خوبه هر کس استفاده کرده راضیه شانس منه مرغ باهاش خورد کردم البته چند بار خاموش ...

اصلا نباید حجم زیاد بریزی ،پاناسونیک مارک خوبیه ببر الکتریکی محل شاید یه سیمی چیزیش داغ کرده اونو عوض می‌کنه درست میشه

☕🎵🍫🍻
باید ببرم قسطی خریده بودم😰

چ مارکیه منم میخوام. بخرم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مجلس عزا کی هست 🤣🤣🤣

ن فعلا داره اسی تنفس مصوعی میده شاید برگشت😂😂😂

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ولش کن احتمال اینکه درست بشه هست

خورد کن همسایمون هم اینطوری بود اونم ازش دود بلند شد😂 خودمونم از همون مدل خریده بودیم خاموش شد روشن نشد.

بعد دو سه ماه دوباره امتحان کردیم روشن شد😂 به همسایمون گفتم اون گذاشته بود کنار دور بندازه.

امتحان کرد سالم بود.امیدوارم ملل شما هم اینطوری باشه.

کلا نباید مدت طولانی روشن باشن باید بینش هرچند دقیقه استراحت بدی