2777
2789
عنوان

دارم یخ میزانم از ترسو دلهره گروگانگیری تورشت

| مشاهده متن کامل بحث + 10399 بازدید | 133 پست
کاش ازاولم نمیکردن فقد حال مارو بدکردن

خیلی خیلی حالم بده 

اون از پربازدیدا دختره گفت بچه هارو میدزدن مجبور به دزدی میکنن 

اونم از این بخدا ادم جرئت نمیکنه بره بیرون

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه اقوام بی معرفتی داشتن سه سال اینارو ندیدن نگفتن چی شد یهو غیبشون زد

به گفته خودشون که اقوام زنگ زدن این گروگانگیرا هم با خط اینا پیام دادن ما نمیخوایم با شما رابطه داشته باشیم و رفتیم شهر دیگ واسه زندگی..ولی کلا ماجراش مشکوکه نمیشه هضم کرد مگه میشه چندین سال تو اون محله زندگی کنی سه سال همسایه نفهمه کی میاد تو این خونه کی میره رفت و آمدهای مشکوک بعد گفتن همش نون لوش خوردیم چرا پس سو تغذیه نگرفتن یجورایی همه ماجرا رو نگفتن چجور لو رفتن چطور اموالی ک اونا ب اسم خودشون زدن اینا راحت میتونن پس بگیرن با این موضوع ولی گفتن هیچی دیگ نداریم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
کلا خبرهایی که سژح انرژیمو میاره پایین نمیخونم شماهم نخونید

من الان مدتیه تنها و به دور از خانواده زندگی میکنم 

حتی نمیدونم خبر راجع چیه 

ولی احساس میکنم هرآن قلبم از دهنم میزنه بیرون 

توکل میکنم به خدا

خبر آنلاین خبر شو زده من خوندم فقط نگفته بود چطور آزاد شدن خیلی درد ناک بود

واقعیه دیگ 

ولی خیلی چیزاشو نگفتن سرندشت گروگانگیرا 

قصدشون چی بوده 

چطور ازاد شدن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
به گفته خودشون که اقوام زنگ زدن این گروگانگیرا هم با خط اینا پیام دادن ما نمیخوایم با شما رابطه داشت ...

واقعا یجوریه ماجرا

خب علت این کارشون چی بوده

نمیدونم نگفتن علتشو 

اما زن گرونگانگیر اصلی۱۳ سال باهاشون دوست بوده