من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چه اقوام بی معرفتی داشتن سه سال اینارو ندیدن نگفتن چی شد یهو غیبشون زد
به گفته خودشون که اقوام زنگ زدن این گروگانگیرا هم با خط اینا پیام دادن ما نمیخوایم با شما رابطه داشته باشیم و رفتیم شهر دیگ واسه زندگی..ولی کلا ماجراش مشکوکه نمیشه هضم کرد مگه میشه چندین سال تو اون محله زندگی کنی سه سال همسایه نفهمه کی میاد تو این خونه کی میره رفت و آمدهای مشکوک بعد گفتن همش نون لوش خوردیم چرا پس سو تغذیه نگرفتن یجورایی همه ماجرا رو نگفتن چجور لو رفتن چطور اموالی ک اونا ب اسم خودشون زدن اینا راحت میتونن پس بگیرن با این موضوع ولی گفتن هیچی دیگ نداریم
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
تو خارج هم بوده ولی اونا یه دختر بچه رو زندانی میکنن تو زیر زمین کتکش میزدن،غذا بهش نمیدادن تا مجبورش کنن از .. خودش مصرف کنه☹️اخرش هم از ضربانی که به قفسه سینش خورده بود مرد