2777
2789
عنوان

دانشجوی فرهنگیانم برام سوال شده

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما فیش زو دیدین؟ قطعیع؟ چند سال سابقه؟

من که فداتشم دبیرستانی ام.

ولی از چند تا افراد و دوتا از فامیل های خیلییی نزدیکم پرسیدم چون مطمعنم راست میگن اینطوری جواب دادن

چطور شما هم میخواهید فرهنگیان قبول شید؟

چجوری؟ لطفا بهم توضیح بدین خواهش میکنم

وا

چه جوری داره؟؟؟ خب کمه دیگ 

اگ تو جای کوچیکی زندگی میکنی یا مخارجت کمه این برات زیاده دلیل نمیشه بقیه این مبلغ براشون کم نباشه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا خانمی که برا زندگیش برنامه ریزی میکنه خیر نمیرسه تا آخر عمر یه پراید هم‌نمیتونن‌بخرن

ببخشبن اگه چیزی ک میگم معقول نیست من فقط چیزیه ک تو ذهنمه و ۱۸ سالمه همش نمیدونم درست فکر میکنم یا نه🤗

ولی ۱۰ تومن خوب خرج هم کنه ی خانم، اون ۷ تومن پس انداز چطوری تا اخر عمز نمیتونه ماشین بخره، 

واچه جوری داره؟؟؟ خب کمه دیگ اگ تو جای کوچیکی زندگی میکنی یا مخارجت کمه این برات زیاده دلیل نمیشه بق ...

درسته 

من خرجم تو ماه دو سه تومن ب زور میشه حتما ب خاطر اینه و بله جای کوچیکی هم زندگی میکنم درسته 

ببخشبن اگه چیزی ک میگم معقول نیست من فقط چیزیه ک تو ذهنمه و ۱۸ سالمه همش نمیدونم درست فکر میکنم یا ن ...

پراید الان ۳۰۰ هستش ایشون تا پس انداز کنه ۳۰۰ جمع کنه پراید میشه ۶۰۰ اونم‌جمع کنه میشه یه میلیارد ایشالا هدیه بازنشستگی 

پراید الان ۳۰۰ هستش ایشون تا پس انداز کنه ۳۰۰ جمع کنه پراید میشه ۶۰۰ اونم‌جمع کنه میشه یه میلیارد ای ...

درسته کاملا 

ولی اخه چطوری معلمای ما ماشین داشتن؟ 

ینی وام و اینا؟