2777
2789

یکی از اقوام همسرم مارو و خانواده همسرمو دعوت کردن من خب باهاشون انقد راحت و صمیمی نیستم ک تنها برم

خانوادش اصلا ب ما زنگ نزدن ک بپرسن اصلا شماهم دعوت هستید یا نه ؟ ( ب شدت دختر پرستن )

تا اینکه همسرم زنگ زد بهشون و گفتن دعوتید گفتیم اره 

خلاصه روزی ک میخواستیم بریم اصلا ب ما زنگ نزدن ک کی راه میوفتید هماهنگ کنیم باهم همزمان راه بیوفتیم ک ما اونجا غریبه تر هستیم خجالت نکشیم اولین باره تنها وارد شیم !! چون دور هستن از ما و راه طولانیه ! 

ما هم ناراحت شدیم ک اصلا نمیپرسن هستید نیستید خودمونم تماس نگرفتیم 

با خجالت رفتیم نشستیم بعد یه ربع اونا اومدن دیدم همشون باهم همزمان رسیدن و باهم هماهنگ بودن 

خیلی ناراحت شدم !! بعدشم ک رسیدن خواهرای بیشعورش رفتن نشستن یه سمت دیگه خونه و اصلا نیمدن پیش من ک غریبم بشینن خیلی ناراحت شدم ...

من بودم احساس بی محل شدن میکردم حس بدیه سعی کنید خودتون مستقل باشید که دیگ پیش نیاد اینجوری

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم احساس بی محل شدن میکردم حس بدیه سعی کنید خودتون مستقل باشید که دیگ پیش نیاد اینجوری

مستقلیم نیازی بهشون نداریم ولی اینکه ادم تو جمع غریبه تنها باشه حس خوبی نیست

موردی نداره ،توام عین خودشون رفتار کن البته با زیرکی جلو جمع بلند بلندمیخندیدی و خوشحال بودی بهتر می ...

دقیقا منم عادی رفتار کردم وقتی از در وارد شدن و دیدن ما قبل اونا رسیدیم انگار جا خوردن اولش

مستقلیم نیازی بهشون نداریم ولی اینکه ادم تو جمع غریبه تنها باشه حس خوبی نیست

مستقل از نظر عاطفی میگم ن مالی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

همیشه همینطور اونایی که تک پسر یا تک دخترن قشنگ حس میکنن این حرکاتو منم تک دخترم زنداداشام با هم مچ ...

ماهم تک پسر 🥲

من نمیدونم خوب بودن چه ضرری به ادما میزنه 

ک انتخابشون بد بودن و نیش زدنه

مستقل از نظر عاطفی میگم ن مالی

درست میگی 

ولی خب ادم دفعات اول تو خونه کسی ک قبلا نمیشناخته خب معذبه ترجیح میده ادم یکی از اشناها کنارش باشه ک اوناهم اینجوری از اب در اومدن شانس ما ..‌. 

ولی وقتی وارد شدن و دیدن ما قبل اونا رسیدیم جا خوردن انگار

ماهم تک پسر 🥲من نمیدونم خوب بودن چه ضرری به ادما میزنه ک انتخابشون بد بودن و نیش زدنه

اونا میخوان دست پیش و بگیرن که اگر خدایی نکرده شما بد بودید پس نیوفتن ... ولی من فهمیدم هرچی ریلکس تر باشی بیشتر میسوزن فقط ارتباطتو با مادر شوهر و پدر شوهر عالی کن 

دقیقا منم عادی رفتار کردم وقتی از در وارد شدن و دیدن ما قبل اونا رسیدیم انگار جا خوردن اولش

ما هم این سری با خانواده شوهرم خاستیم بریم خونه اقوام شوهرم و ماهم از شهر دیگه اومدیم یه سر رفتیم خونه مادرم اینا،بعدش زنگ زدیم که هماهنگ شیم بریم باهم اونا گفتن شما برین خودتون ما دیر میاییم ،ماهم رفتیم خیلی ناراحت شدم اما به روی خودم نیاوردم و بیشتر سعی کردم بهم خوش بگذره

درست میگی ولی خب ادم دفعات اول تو خونه کسی ک قبلا نمیشناخته خب معذبه ترجیح میده ادم یکی از اشناها کن ...

بعضی از خانواده ها درک و شعور ندارن عزیزم متاسفانه . منم همیشه این کارو باهام میکردن الان اولا تا مستقیما به خودم زنگ نزنن و دعوت نکنن نمیرم به هیچ وجه دوما خودمو شوهرم تنها میریم ن اینکه با بقیه هماهنگ کنیم با هم بریم منم خیلی خجالتیم ولی دیگ غرورم برام مهم تر بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونا میخوان دست پیش و بگیرن که اگر خدایی نکرده شما بد بودید پس نیوفتن ... ولی من فهمیدم هرچی ریلکس ت ...

بدبختی اینجاست مادر شوهرم از دختراش بدتره 

یبار سر یه موضوعی شوهرم گله خواهراشو کرد ب مادرش 

مادر شوهرم برگشت گفت تو چقد خاله زنکی نشستی کنار زنت مث اون خاله زنک شدی 

در حالی ک مظلوم تر و اروم تر از شوهرم من ندیدم اصلا ادم گله و شکایت نیست شاید این اولین بار بود تو زندگیش داشت گله میکرد 

منم هیچی تو روشون نمیگم از درون میسوزم ولی چیزی نمیگم 

اما برگشت به تنها پسرش با لحن خیلی خیلی زشتی گفت تو خاله زنکی 

بعضی از خانواده ها درک و شعور ندارن عزیزم متاسفانه . منم همیشه این کارو باهام میکردن الان اولا تا مس ...

منم مثل شما 

پا گذاشتم رو خجالتم ولی زنگ نزدیم بهشون 

خودمون رفتیم اتفاقا میزبان انقد خوشرو بود ک زود راحت شدم و حس بدی نداشتم