2777
2789
عنوان

شات پیام های پسری که باهاش تو رابطه آم گفته نرو سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیخیال بابا طرف دنبال تعصب بازی این چیزاست حوصله داری سر بی دردتو بدرد بیاری بزارش کنار اینجور مردا ...

اگه مردی براش مهم نباشه باید بهش شک کرد

باز کاری بود مثلا مثل پرستاری چیزی میگفتی می ارزه بهش

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
البته تا حدودی حق دارههیچ مردی دلش نمیخواد زنش تا ۱۲ شب سر کار باشهاونم تو محیطی که مطمئن نیست

درسته ولی بهم گفت یه کاری کن تا آخر هفته برو تسویه بزن خودم هواتو دارم منم گفتم چون شما میگی باشه گفت جدی میگی😐

درسته ولی بهم گفت یه کاری کن تا آخر هفته برو تسویه بزن خودم هواتو دارم منم گفتم چون شما میگی باشه گف ...

خب نباید عصبانی میشدی

به جاش میگفتی تو که همسر من نیستی

چرا باید اجازه بدم هوامو داشته باشی

اینطوری یعنی بقیه مردای غریبه هم حق دارن به من پول بدن؟!

هرموقع ارتباطمون جدی شد میتونی این درخواست رو داشته باشی نه الان

{ خانم هستم }
اگه مردی براش مهم نباشه باید بهش شک کردباز کاری بود مثلا مثل پرستاری چیزی میگفتی می ارزه بهش

درسته ولی بهم گفت یه کاری کن تا آخر هفته برو تسویه بزن خودم هواتو دارم منم گفتم چون شما میگی باشه گفت جدی میگی😐

خب نباید عصبانی میشدیبه جاش میگفتی تو که همسر من نیستیچرا باید اجازه بدم هوامو داشته باشیاینطوری یعن ...

اتفاقا این رو گفتم گفت خب قرار در آینده به هم متحد بشیم همین الان حرفامون رو بزنیم بهتره