2777
2789
فک کنم فقط من اینو ندیدم 😂

منم کامل ندیدم

ولی پیشنهاد میکنم حتما ببین

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم کامل ندیدمولی پیشنهاد میکنم حتما ببین

یک قسمتشو ب پیشنهاد دوستم نشستیم دیدیم یادمه فصل اولو اصن مورد پسندم نبود

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

اخرین قسمت ی تابوتو نشون داد که درشو وا کردو بست بعدم افتاد پایین ، که احتمال میدن پدر اون دختر سرطا ...

چیزی که من یادمه قسمت آخر نبودا

من نگاه کردم تیر زدن تو سینه اش به نظرم مرده

ولی در کل اره احتمالش هست نجات پیدا کنه

من فصل اولو به خاطر اینکه ترند بود دیدم برام معمولی بود ولی دو رو خیلی دوست داشتم

ماشاالله نمیخای از ترندا عقب بمونی😂😂برا من ک مهم نیس ترند باشه یانباشه ب دلم نشینه رفتهدیگت

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐