2777
2789
عنوان

Pms واقعا رو شما تاثیر داره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من که همش ادا اطفاره:/

نه واقعا وحشتناکه اصن دست خود آدم نیست یعنی رفتارها و احساسات و افکاری از آدم سر میزنه که اصن باورنکردنی اما همه اینطور نیستن خوش به حال اونا که دچار عوارض نمیشن

بنظر من که همش ادا اطفاره:/

جالبه امار گرفتن تصادف خانم ها در این دوران 4 برابره، درخواست طلاقشون 3 برابر، جرم و جنایتشون کلی بیشتره بعد شما میگی همش اداس؟؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

چندسالته؟

منم تا پارسال اینجوری نبودم

یکساله اینجور شدم

عصبی زیاد نمیشم یکم غمگین میشم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مننن رسما از دنیا میبرم،دلم میخواد بمیرم،همشم با شوهرم دعوا میکنم،حتی از شدت فشار روحی و روانی،نمیتونم پیشش بخوابم،گرمم میشه ،حالم بهم میریزع،واااای نمیدونم کی تموم میشممممم از این حسای بد

دیشب حساب کردم ۱۰ سالع که پریود میشم،میگم چجوری تحمل کردم

من خیلی زودرنج میشم و عصبانی و افسرده . افسردگیم تا حد خودکشی میره بخدا . ینی شده رفتم قرص خوردم چندین تا خیلی وضعم خرابه همیشه با خدم میگم ی دوران پی ام اسی خودکشی میکنم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

تاثیر داره و زیاد هم من بعضی وقتا عصبی و بی اعصاب میشم بی دلیل و گاهی هم بی دلیل سر یه چیز کوچیک گریه میکنم

در حالی که قبلا اینجوری بودم اصلا نمیدونستم برا پی ام اسه

من حدودا ۲ کیلو وزن اضافه میکنم بدنم ورم میکنه و به شدت هم گاهی درد میگیره و تیر میکشه 

معده دردم ک نگم دیگه..

از لحاظ روحی ام بستگی داره مودی ام گاهی اوقات عصبی،گاهی زودرنج و حساس و...

عزیزم یعنی چی ؟منم خانومم و اناتومی بدنم مثل بقیست دیگه؟

نه همه پریودمیشن

اماهمه،اذیت وعصبی کمرودل دردشدیدندارن

بعضیاراحترن 

مثه شب زفاف

مثه زایمان،طبیعی،،،شنیدی برابعضیاراحته بخاطر

برابعضیاسخت

منم دردمیکشم عصبی میشم،،،آدم سراغ داشتم چنگ میزدفرشو بایدآمپول میزدتوپریودی بدن اون،ضعیف ترازمنه

شمادردنداری خوشبحالت قوی ترازمنی

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت