2777
2789
عنوان

خانمابیاین بین منو مادر شوهرم قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 24 پست

شوهرت اومد بشین بگو مادرت ب همه گفته عروسم سینش نوک نداره زشته من روم نمیشه دیگه جایی برم دست پیشو بگیر

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از منم نوک نداشت بارطک بایک کنی و کم کم بذاری دهن بچت یکم تلاش کن میگیره ولی از اول شیشه بدی دیگه عادت میکنه نمیگیره سینتو هر چند بهترین شیر شیر مادره اگر میخای دوتاشو بده ک وقتی نباشی اذیت نشه بچت شیر خشکم بخوره ولی خب شیر خودتم تلاش کن بخوره

به همسرت بگو

اگه زمانی تو روت گفتن زنت سینه اش نوک نداره  کسی ندیده ،بدون مامانت همه جارو اباد کرده

:)))

که شوهرتم بفهمه کار مامانش بد بوده

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

ببین مقصر همسرت هست که پشتت نیست بعدم واگذارش بکن به خدا باور کن این ادمی که من می بینم احتمالا فردا روز سرطان سینه میگیره و کلا سینه رو میبرن براش تا ببینم اونموقع نظرش چیه ایا شوهرش نباید طلاقش بده

خدا چقدر صبر داره برای بعضی از ادمها

اینهمه مرد هستن خانمشون سینه نداره باز به روی خانومشون نمیارن چون میدونن خود شخص دخالتی نداره و خواست خداست حالا این برای ی نوک سینه بگو تو سینت نوک داره که هیچ خودتم بدجور نوکت دراز شده بلکه اگه شوهرم نمیتونه برات بچینه بدم خانوادم بچیننش برات نکبت خانم