2777
2789
عنوان

الان هفت روز شد ک نیست و من خودم رفتم 🥺 چیکارررر کنم دلتنگ نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 45 پست
منم دقیقا سالگرد دوستیمون ک از پیش هم برگشتیم و هرچی اصرار کردم گوشیتو بده نداد و منم برگشتم و ی پیا ...

چقددددد قشنگگگ :)))) نگفتی با ذلت کجا آشنا شدی ؟ چند سالته؟ ببخشید ها من خیلی فضولم 😂🤦🏻‍♀

(:A__•~•__M:)
قلبم الان یک ماه و نیم از رابطمون گذشته کارایی که من کردم بهش اطمینان ندادم که همیشه هستم برای همین ...

آخه من با ی سری ها اینجوری بودم فکر میکرد دارم کلاس میزارم یا اخلاقم بده و اینا بدتر میرفتتت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دقیقا سالگرد دوستیمون ک از پیش هم برگشتیم و هرچی اصرار کردم گوشیتو بده نداد و منم برگشتم و ی پیا ...

دقیقاً فدات شم 

خدا رو شکر که برنگشتی و دختر عاقلی هستی

امیدوارم بعد اون همه سختی بهترینا برات اتفاق بیوفته 

اگه برمیگشتی باور کن بدتر از قبل میشد 

چ جوری با آدم جدیدت آشنا شدی ؟ 🥺

پسر خاله همکلاسیم بود  سال اول دبیرستان یک بار دیدمش و بعد اون اصلا ندیدم هردو خیلی زشت بودیم😂😂😂 بعد دوستم ی گروه زد اونم بود هی این منو اذیت میکرد میگف هنوز همونطوری زشتی گفتم فالو کن عکسام هست ببین گفت اگ خوشگل شده بودی میزاشتی پروفت  بعد نگا کرد عکسام گفت همون نزار پروفت گفتم ولی تو خوب تغیر کردیا خیلی خوب شدی😂😂 خندید  بعد گفت توم خیلی عوص شدی باهات شوخی میکنم بعد دیگ  ی استوری گذاشتم ریپ زد و  از اون زمانا میگفتیم  و گذشت دو ماه این گفت من رو یکی کراشم چطوری بهش بگم‌گفت تو منو میشناسی فلانی میشناسه اصلا رابطه فاب نداشتم ولی خیلی دلم گیره بدجوری تو کفشم  گفتم خب اینطوری بگو اونطوری بگو اصن از کجا میدونی همونیه ک میخای گفت میدونم اگ حسم سسشر بود نمیگفتم کراشم روش گفتم نمیدونم   بعد ی روز گفت شب ان شو کارت دارم‌گفتم باشه بعد ۳ ماه گفتم چیکار داشتی گفت هیچی گفتم بگو اگ کمکی از دستم بر میاد  گفت مم دوست دارم خندیدم گفت جدی میگم دوست دارم  ب نظر و  انتخابتم اجترام میزارم ک بخای منو یا ن گفتم نمیتونم جواب بدم  و گفت حق میدم بهت  چنتا دیت بریم جوابتو بگو چنتا دیت رفتیم این انقد جنتلمن باری دراورد دلو دادم رفت دیگ الانم خدارو شکر میکنم واقعا اقاس و واقعا با درک و شعوره همسن اگسم بود ولی برخلاف اون رفیق باز و عرق خور و بیکار این بچه کاری و اقاس

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

ارععع خیلی زوددد فک کن ی هفته رفتم مشهد دو تا دختر آمدن باهام حرف زدن گفتن آره فلانی از تو خوشش میاد ...

الهی دورت بگردم غصه مخوری ادمش ب موقعش سر راهت قرار میگیره اینا بی لیاقتن:((

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

چقددددد قشنگگگ :)))) نگفتی با ذلت کجا آشنا شدی ؟ چند سالته؟ ببخشید ها من خیلی فضولم 😂🤦🏻‍♀

ن اتفاقا منم جفت شخصیت خودتو دارمم فضول ک ننن خیلی کنج کاو منم همینطوریم حتی دلم گفت بهمنی ها خیلی کنج کاون حدس میزنم بهمنی باشی اون تایم ک رفیق بودیم گفتم اره😂😂 من ۱۸ یک ماه دیگ ۱۹ رلمم ۲۳

پسر خاله همکلاسیم بود سال اول دبیرستان یک بار دیدمش و بعد اون اصلا ندیدم هردو خیلی زشت بودیم😂😂😂 ...

خب الان چندسالشه؟ خودت چندسالشه؟ وعض خودش چ حوریه ماشین و اینا داره ! چون گفتی کاریه 

دقیقاً فدات شم خدا رو شکر که برنگشتی و دختر عاقلی هستیامیدوارم بعد اون همه سختی بهترینا برات اتفاق ب ...

فدااتشم مهربون دورت بگردم اخه ایشالا خدا بهترینارو سهم قلب مهربونت کنه

دقیقاً فدات شم خدا رو شکر که برنگشتی و دختر عاقلی هستیامیدوارم بعد اون همه سختی بهترینا برات اتفاق ب ...

فدااتشم مهربون دورت بگردم اخه ایشالا خدا بهترینارو سهم قلب مهربونت کنه

خب الان چندسالشه؟ خودت چندسالشه؟ وعض خودش چ حوریه ماشین و اینا داره ! چون گفتی کاریه

اره خدارو شکر خوبه  ماشینم داره. اونم مثل من اصلا باباشو ندیده و قبل دیدنش فوت شده هر دو سرموشتامون یکیه تک فرزنده و با مامانش رندگی میکنه 

الهی دورت بگردم غصه مخوری ادمش ب موقعش سر راهت قرار میگیره اینا بی لیاقتن:((

این خوبه حالا این و بهت بگم 😂🤦🏻‍♀ ی نفر هست قشنگ بچه محلیم سر کوچمون مغازه دارن من هر روز خدا میبینمش باهاش دو بار رفیق شدم اولین بار ک به من گفت خیلی لاشی و اینا دومین بار ک رفاقتمون خیلی صمیمی بود و حتی بیرونم ی بار رفتیم گفت ک من خیلی وابسته شدم و اینا نمی‌خوام از رفاقت بگذره من هی یاد کسی ک عاشقش بودم میوفتادم بعد ی مدت با من حرف نزد ی بارم  شماره منو داد یکی از دوستاش از این بگذریم 

می‌دونی مشکل کجا بود ؟ ما همه بچه محلیم همه ام منو به اسم اون میشناسن یعنی میگن این با اونه این رل فلانیه کسی کاری بهم نداره 

بعد همین آقا پسر ک من خودم و کشتن مخشو بزنم ک حرص اون و درارم ی دختری عاشقش بود این دخترم همسایه ما و الان بهترین رفیق منه!!! بعد میگم این از اینایی بود ک می‌گفت رفاقت با دختر از حدش نباید بگذره و اینا به من گفتن رل زده با دختره فلان کرده بسان کرده اینجوری اونجوری 

همیشههه وقتی من و میبینم چشمای منو از کاسه در میاره اون روز تو خیابون داشت می‌خندید یهو منو دید همین جوری نگام نکرد با دهن باز نمی‌دونم تمسخر بود یا حسرت هرچی ک بود دوبارم باهاش رفیق شدم دوبارم رفاقتم بهم خورد ولی منم همیشه ازش خوشم میومد نمی‌دونم چرا اونجوری ادمو نگاه می‌کنه 

چند بارم بهش پیام دادم از شماره جواب نداد ... 

اگه راضی باشی درخواست بدم ی موقع خواستی حذف بزنیم ...

حتماا