دوازدهمه میخواد کنکور فرهنگیان شرکت کنه به خاطر مصاحبه و تحقیقات محلی پدر منو درآورده من سگمو هفته ای دو سه بار میبرم پارک نزدیک خونمون میگردونم حالا میگه هروقت سگ رو بردی بیرون چادر بپوش که وقتی از همسایه ها تحقیق کردن بگم خواهرم چادریه سگ خونگی نگه نمیداره اون سگ نگهبانمونه من محجبه نیستم ولی گفتم به خاطر تو سگ بیرون بردنی شال میپوشم میگه نه چادر بپوش خیلی مسخرست اینجوری که یعنی واقعا انقدر سفت و سخت تحقیق میکنن ؟ در حدی که از چندین نفر بپرسن و بفهمن من سگ میبرم بیرون ؟ چندین سال پیش هم یه مدت با یه پسر چت میکرده میترسه بیان اون چت هارو برگردونن میشه همچین چیزی ؟
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
همسایه ها چن ساله میبینتتون ؟؟؟؟محجبه بودن ک فقط ب چادر نیس ..ب ارایش و ناخن ها نگاه میکننب مسجد رفت ...
چند ساله این خوبه ایم ولی چون ویلاییه زیاد با همسایه ها رو به رو نمیشیم دوتا همسایه کناری که اوکین از بقیه هم تحقیق میکنن یعنی ؟
من آرایش و ناخن دارم ولی خواهرم نه
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
چند تا چیز میگم به حرفم گوش کن سریعا بزن تو دهنت خواهرت سریعا خواهرت رو بازنشست کن که من نگران اون ب ...
😂😂😂😂 خودش تا پارسال از من قرتی تر بود یه امسال رو بخاطر مصاحبه اینجوری شده ولی خیلی زیاده روی میکنه دیگ
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چند ساله این خوبه ایم ولی چون ویلاییه زیاد با همسایه ها رو به رو نمیشیم دوتا همسایه کناری که اوکین ا ...
واس داداشم ک از همسایه ی بغلیمونم پرس و جو کرده بودن باز رفته بودن دقیقا همسایه ی پشت خونمون .یه مغازه هم پشت خونمون بود از مغازه دار هم پرس و جو کرده بودن
واس داداشم ک از همسایه ی بغلیمونم پرس و جو کرده بودن باز رفته بودن دقیقا همسایه ی پشت خونمون .یه مغا ...
چقدر بیکارن 😐
ببین خدایی خواهرت و باید یجور بزنی صدا همون سگیو بده که تو میبری بیرونروش تضمینی و امتحان شده روی خو ...
موافقم 😂🤝