دوازدهمه میخواد کنکور فرهنگیان شرکت کنه به خاطر مصاحبه و تحقیقات محلی پدر منو درآورده من سگمو هفته ای دو سه بار میبرم پارک نزدیک خونمون میگردونم حالا میگه هروقت سگ رو بردی بیرون چادر بپوش که وقتی از همسایه ها تحقیق کردن بگم خواهرم چادریه سگ خونگی نگه نمیداره اون سگ نگهبانمونه من محجبه نیستم ولی گفتم به خاطر تو سگ بیرون بردنی شال میپوشم میگه نه چادر بپوش خیلی مسخرست اینجوری که یعنی واقعا انقدر سفت و سخت تحقیق میکنن ؟ در حدی که از چندین نفر بپرسن و بفهمن من سگ میبرم بیرون ؟ چندین سال پیش هم یه مدت با یه پسر چت میکرده میترسه بیان اون چت هارو برگردونن میشه همچین چیزی ؟
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
خیلی اذیتم میکنه اونروز سرکوچه منتظر دوستم که دختره بودم اومده میگه برو اونور خیابون وایسا وگرنه وقتی بیان تحقیقات همسایه ها میگن دختر اینا ولگرده سر کوچه وایمیسته
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
وقتی میخوام برم بیرون هی میگه زود بدو رد شو از کوچه تا همسایه ها نبیننت
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بدبخت اون دانش اموزایی که زیر دست خواهرت با همچین تفکری میوفتن
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥. https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
آخه همسایه ها فقط میدونن خونه ما دوتا دختر داره نمیدونن من کدومم
وا چه ربطی دارهبدبخت اون دانش اموزایی که زیر دست خواهرت با همچین تفکری میوفتن
نه اینجور آدمی فقط خیلی میترسه که رد بشه توی تحقیقات
همسایه ها از اول دیدنتون دیگه یهو تغییر رویه ک بدید موقعی ک بیان تحقیقات همسایه هاتون میفهمن ک برا ا ...
خونمون ویلاییه همسایه ها آنچنان مارو نمیبینن مخصوصا که ما زیاد اهل بیرون رفتن نیستیم