2777
2789
چه عالی موفق باشید ❤️

ممنونم....

همچنین

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل شما istj

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چه عالی میتونم بپرسم به چه کاری مشغولید؟

تو حوزه مالی، مشاوره، نظارت، سرپرستی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
تو حوزه مالی، مشاوره، نظارت، سرپرستی

ببخشید میتونم بپرسم چجوری شروع کردید از کجا و چطوری وارد این شغل شدید 

چون من الان خیلی درگیر انتخاب شغلو مهارتم واسه همین میپرسم🙏

ببخشید میتونم بپرسم چجوری شروع کردید از کجا و چطوری وارد این شغل شدید چون من الان خیلی درگیر انتخاب ...

علاقه داشتم، از بچگی عشقم عدد و بازی با اعداد و ماشین حساب بوده. از هنرستان وارد حسابداری شدم. تو دوره دانشگاه خیلی دنبال کار گشتم ۵۶ تا شرکت رفتم که منو بعنوان کارموز قبول کنن. یکی از استادام که در جریان بود گفت از اول حواسم بهت بود که چقدر پافشاری و پشتکار داری و پیشنهاد کار تو شرکت خودش رو بهم داد. بعد از همونجا هم توسط مدیراشون به جاهای دیگه ای معرفی شدم. 

علاقه داشتم، از بچگی عشقم عدد و بازی با اعداد و ماشین حساب بوده. از هنرستان وارد حسابداری شدم. تو دو ...

منم ی مدت به حسابداری فکر کردم که یاد بگیرم اما حس کردم خیلی استرس زاس و خشکه و شاید نتونم از پسش بر بیام 😢

منم ی مدت به حسابداری فکر کردم که یاد بگیرم اما حس کردم خیلی استرس زاس و خشکه و شاید نتونم از پسش بر ...

دقیقا همینه. به نظرم باید عاشقش باشی. من کیف میکنم ولی از یه وضعیت بهم ریخته و نا به سامان، یه خروجی و نتیجه منظم و مدون درمیارم.

دقیقا همینه. به نظرم باید عاشقش باشی. من کیف میکنم ولی از یه وضعیت بهم ریخته و نا به سامان، یه خروجی ...

ولی= وقتی