2777
2789
عنوان

چرا همتون گفتید این کاریکه برا استادم میکنم زشت و ضایس

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه می‌خوام برگه باشه که اسم و فامیلیم رو ببینه قشنگ نمره خوب بده😂😂

خب پس هدفت تبریک نیست، همون خودشیرینیه و استاد هم قطعا آدم باتجربه ایه که فرق محبت و خودشیرینی رو متوجه بشه و به این چیزا نمره نده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خب پس هدفت تبریک نیست، همون خودشیرینیه و استاد هم قطعا آدم باتجربه ایه که فرق محبت و خودشیرینی رو مت ...

نه هدفم نمره نیست درسشو خوب خوندم و امتحانتو راحت میگیره قطعا نمره کامل رو میارم 

نه هدفم نمره نیست درسشو خوب خوندم و امتحانتو راحت میگیره قطعا نمره کامل رو میارم

مت که نپسندیدم 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ببین من می‌نویسم اگه استوری کرد یعنی خوشش اومده نکرد یعنی خوشش نیومده😂🤦🏻‍♀️

واقعا استوری؟ از یه مرد بعیده چنین کاری