2777
2789
عنوان

ستاد تشویق مراجعه به روانپزشک

295 بازدید | 52 پست

سلام دوستان

لطفا لطفا اگه حس میکنید مشکلی دارید مراجعه کنید به روانپزشک و دارو مصرف کنید اگه حس میکنید یکم افسرده و ناراحتید و زياد عصبانی میشید اضطراب دارید نشخوار فکری یا وسواس دارید

برید نقشه مغزی بگیرید و بعد برید پیش روانپزشکی‌ که بتونه تحلیل کنه تو نقشه مغزی افسردگی اضطراب adhd و وسواس و دوقطبی مشکلات خواب نشون داده میشه

دارو ضرر نداره اصلا هم بد نیست وقتی تعادل شیمیایی بدن به هم خورده نیازه که درستش کنید

برای من که تاثیر مثبت داشته دارو

- قبلا هم یه تاپیک مشابه زدم و با کاربرا صحبت کردم سوال جوابای اونجا رو اگه دوست داشتید بخونید البته اینجا هم بپرسید جواب میدم 

بوس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با احترام خط اول درمان مشکلات روحی روانی روانشناسه همه جای دنیا 

اگه نیاز به همراهی دارو بود ارجاع میدن مراجع رو به روانپزشک که در کنار ادامه دادن جلسات روان درمانی به صورت موقت دارودرمانی هم شروع کنه بعد دوز دارو ها کم کم کاهش پیدا میکنه و در نهایت قطع میشه اما جلسات روان درمانی همچنان ادامه دارن 

پروتوکل علمی اختلالات روحی و روانی که بین المللی هست به این صورته خودمم تراپیست هستم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

میشه بیشتر بگی علائمت چی بود و چه داروهایی میخوری نمیخوام داروهات و بخورم فقط میخوام بدونم چی میخوری که راضیی

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

سلام من افسردگی و اضطراب دارم پپیش تراپیست میرم گفتن که با صحبت کردن مشکلت حل میشه لازم نیست برم روانپزشک 

خودم دوس دارم قرص بخورم انقد که اضطراب اذیتم میکنه

بهترین دین انسانیت

میشه به منم کمک کنی.نقشه مغزی چیه.من خیلی عصبیم پر از خشمم یهو از کوره در میرم داد و‌بیداد میکنم سر پسرم حتی کتک.حالم از خودم بهم میخوره.نمیدونم چرا از روانپزشک میترسم اینکه قرص بدع معتادش شم یا همش خواب باشم خواب اور باشه

با احترام خط اول درمان مشکلات روحی روانی روانشناسه همه جای دنیا اگه نیاز به همراهی دارو بود ارجاع می ...

عزیزم من خودم خیلی به رشته روانشناسی علاقه دارم

ولی واقعا روانشناس هایی که برخورد داشتم به درد نمیخوردن‌ نتونست نقص توجه منو تشخیص بده میگفت نداری و طبق تجربه من اگه میبینی اوضاعت خرابه همون بری پیش روانپزشک دارو مصرف کنی خیلی بهتر میشی کنارشم اگه خواستی تراپی

سلام من افسردگی و اضطراب دارم پپیش تراپیست میرم گفتن که با صحبت کردن مشکلت حل میشه لازم نیست برم روا ...

وای قرصا خیلی عوارضشون زیاااادهههه

سعی کن خودت کنترلش کنی درجه اول با راه حل های تراپیستت

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙